Η Sigourney Weaver επιστρέφει στον ρόλο της ως Ellen Ripley, αλλά αυτή τη φορά όχι για κάποια συνέχεια του Alien ή του Prometheus του Ridley Scott, αλλά για χάρη του παιχνιδιού Alien: Isolation.

Η Sigourney Weaver ως Ellen Ripley, επιστρέφει μαζί με τους Dallas (Tom Skerritt), Lambert (Veronica Cartwright), Brett (Harry Dean Stanton), Parker (Yaphet Kott) και Ash (Ian Holm, δεν δάνεισε τη φωνή του, εμφανίζεται μόνο στη δεύτερη πίστα, Last Survivor), δηλαδή με όλο το αυθεντικό πλήρωμα του φορτηγού διαστημοπλοίου Nostromo, για ένα νέο DLC του Alien: Isolation.

Χάρη στο νέο DLC, που θα είναι διαθέσιμο σε όσους προ-παραγγείλουν το παιχνίδι, οι gamers θα μπορούν να ξαναζήσουν δύο σημαντικές σκηνές από την πρωτότυπη ταινία.

 

Στη "Nostromo Edition", το μπόνους περιεχόμενο "Crew Expendable" επιτρέπει στους παίκτες να παίξουν ως Dallas, Parker ή Ripley. Με τον θάνατο των Brett και Kane, ο παίκτης θα πρέπει να βρει ένα τρόπο να οδηγήσει το πλήρωμα που απέμεινε ώστε να αποφύγει να έχει την ίδια μοίρα, αντιμετωπίζοντας αυτό που παραμονεύει στα βάθη του πλοίου. Στη δεύτερη σκηνή, που έχει την ονομασία "Last Survivor", ο παίκτης αναλαμβάνει το ρόλο της Ellen Ripley, η οποία θα πρέπει να ενεργοποιήσει τη διαδικασία αυτοκαταστροφής του Nostromo, προτού επιβιβαστεί στη κάψουλα Nascissus για να ξεφύγει.

 

"Για κάποιους από το αρχικό cast της ταινίας, ήταν η πρώτη φορά που εμφανίστηκαν σε παιχνίδι της σειράς Alien. Βλέποντας τους να ξαναζούν τους ρόλους τους μετά από 35 χρόνια ήταν μία αξέχαστη εμπειρία" δήλωσε ο υπεύθυνος δημιουργικού Alistair Hope. Το Alien: Isolation θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο για PC, PlayStation 3 και PlayStation 4, Xbox 360 και Xbox One.

 

 

Link.png Site: Engadget