Η Valve ανακοίνωσε ένα καινούριο χαρακτηριστικό για το Steam με την ονομασία Steam Cloud. Οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν οποιονδήποτε υπολογιστή για να έχουν πρόσβαση στα αποθηκευμένα αρχεία του εκάστοτε παιχνιδιού που παίζουν, όπως τα προφίλ, τις ρυθμίσεις και τα αποθηκευμένα παιχνίδια τους, τα οποία θα αποθηκεύονται αυτόματα online στους servers της εταιρείας.

 

Αυτό σημαίνει πως από εδώ και στο εξής θα μπορείτε να κάνετε uninstall ένα παιχνίδι από το Steam, να σβήνετε τα πάντα από το PC σας και να το συνεχίζετε αργότερα από ένα άλλο PC χωρίς να χάσετε τίποτα! Αυτό το νέο χαρακτηριστικό θα εφαρμοστεί πρώτα στους τίτλους Half-Life, CounterStrike και Team Fortress 2 και θα είναι ελεύθερο για όλους, χωρίς πληρωμή.

 

Αλλα πλάνα της εταιρείας που έγιναν γνωστά δια στόματος του John Cook είναι ένα σύστημα αυτόματης ανανέωσης των drivers του συστήματός σας, ένα σύστημα που θα ελέγχει το hardware του υπολογιστή σας και θα προβλέπει την απόδοση του εκάστοτε παιχνιδιου και (παράλληλα με την αποθήκευση των ρυθμίσεων και των παιχνιδιών που αναφέραμε πριν) ένα σύστημα που θα επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν screenshots και videos από τα παιχνίδια τους και να τα μοιράζονται με άλλους χρήστες στις καινούριες κοινότητες χρηστών που θα δημιουργηθούν.

 

Source.png Πηγή: Techbay.gr