Δυο γνωστές εταιρείες στο χώρο του gaming, η Capcom και η Valve, αποφάσισαν την από κοινού συνεργασία τους, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα Resident Evil 6 / Left 4 Dead 2 ''crossover''.

Κάτι τέτοιο δεν είναι καινούργιο, καθώς παρόμοια ''Crossovers'' είχαν βγει και στο παρελθόν με ''χαρακτήρες'' του Street Fighter να πολεμούν ενάντια σε "χαρακτήρες" του Marvel και του Tekken.

 

Πλέον όμως, αυτό που ετοιμάζουν οι δύο εταιρείες, είναι οι χαρακτήρες του Left 4 Dead 2 να παρουσιάζονται αποκλειστικά μέσα στο Resident Evil 6 και αντιστρόφως. Συγκεκριμένα οι gamers θα μπορούν να παίξουν ως Coach, Ellis, Nick ή Rochelle και από τα L4D staples ως The Witch και Mini Take.

 

Λέγεται ακόμη ότι και τα δύο DLCs θα είναι διαθέσιμα δωρεάν, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση, ενώ δεν προορίζονται για παιχνιδοκονσόλες καθώς είναι αποκλειστικά για ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Φυσικά με μια τέτοια κίνηση και τα δυο studios ευελπιστούν να αυξήσουν τις πωλήσεις και των δύο παιχνιδιών. Από την άλλη μεριά η συγκεκριμένη κίνηση δείχνει και την επιθυμία της Valve να συνεργαστεί με την Capcom, σε ένα από τα μεγαλύτερα franchises της. Το DLC θα είναι διαθέσιμο στις 5 Απριλίου.

 

 

Link.png Site: http://www.techspot.com/news/51973-capcom-valve-unite-to-create-resident-evil-6-left-4-dead-2-crossover.html[/url]']techspot.com