Σε λίγο περισσότερο από ένα χρόνο, το 'Elden Ring' έχει πουλήσει περίπου 20,5 εκατομμύρια αντίτυπα.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η πληροφορία αυτή δεν προέρχεται από την ίδια την εταιρεία αλλά εντοπίστηκε μέσα από μια αναφορά επενδυτών, από έναν χρήστη του ResetEra. "Οι επαναλαμβανόμενες πωλήσεις υφιστάμενων τίτλων όπως το Elden Ring ήταν ισχυρές, ειδικά στο εξωτερικό, με τις παγκόσμιες πωλήσεις να φτάνουν τα 20,5 εκατομμύρια", γράφει η Bandai Namco στο έγγραφο. Ο εκδότης προσθέτει ότι αναμένει "μια υποχώρηση" στις πωλήσεις του παιχνιδιού.

Ωστόσο, αν το Elden Ring μπορέσει να πουλήσει μερικά εκατομμύρια αντίτυπα ακόμα, θα πάρει θέση μεταξύ των παιχνιδιών με τις καλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών, μια λίστα που περιλαμβάνει τίτλους όπως το God of War (2018) και το Grand Theft Auto V.

Το ορόσημο αυτό έρχεται ένα χρόνο μετά το Elden Ring που είχε το καλύτερο άνοιγμα όλων των εποχών για τίτλο της FromSoftware. Σε μόλις 18 ημέρες, η Bandai Namco πούλησε περισσότερα από 12 εκατομμύρια αντίτυπα του γνωστού action RPG παιχνιδιού. Αρκετά καλά για ένα παιχνίδι που αναμενόταν να πουλήσει περίπου 4 εκατομμύρια αντίτυπα σε πέντε ημέρες. Οι συνεχιζόμενες ισχυρές επιδόσεις του Elden Ring αποτελούν καλό οιωνό για το επόμενο παιχνίδι της FromSoftware, το Armored Core VI. Όταν αυτό κυκλοφορήσει τον προσεχή Αύγουστο, ο τίτλος θα είναι η πρώτη προσθήκη στη σειρά Armored Core μετά από σχεδόν μια δεκαετία.

  • Like 6