Αν διαθέτετε Windows Mixed Reality headset, μπορείτε να ζήσετε πρώτοι τη ρεαλιστικότερη ψηφιακή πτητική εμπειρία που υπάρχει (εκτός εξομοιωτή).

Η έτσι κι αλλιώς εξωφρενικά ρεαλιστική εμπειρία gameplay του Flight Simulator, έρχεται να γίνει ακόμα πιο αληθοφανής χάρη στην υποστήριξη VR! Σε λίγους μήνες λοιπόν θα είστε σε θέση να φορέσετε το VR headset σας και να… μπείτε για τα καλά στον κόσμο του τίτλου -ο οποίος δεν είναι άλλος από μία ψηφιακή εκδοχή αυτού στον οποίο ζούμε. Τι γίνεται όμως αν δεν μπορείτε να κάνετε υπομονή;

H Microsoft ανακοίνωσε ότι η κλειστή beta της VR έκδοσης του Flight Simulator ξεκινά μέσα στις επόμενες εβδομάδες (Οκτώβριος ή Νοέμβριος), απευθύνοντας παράλληλα κάλεσμα σε όλους τους ανυπόμονους, τολμηρούς αεροπόρους που πληρούν τις προϋποθέσεις. Ποιες είναι αυτές; Θα πρέπει να διαθέτουν ήδη το παιχνίδι (duh!) και ένα Windows Mixed Reality headset, να είναι μέλη του προγράμματος Insider της Microsoft και να υπογράψουν και το σχετικό NDA.

Παράλληλα, το σύστημά τους θα πρέπει να είναι σε θέση να ανταπεξέλθει στη… δοκιμασία και λέμε “δοκιμασία” διότι απαιτούνται τουλάχιστον Core i5-8400 ή Ryzen 5 1500X, 16 GB RAM και μία NVIDIA GeForce GTX 1080 ή καλύτερη με 8 GB VRAM. Επιπρόσθετα θα πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξουν τα παραπάνω αποστέλλοντας το DxDiag του συστήματός τους. Αν τα παραπάνω δεν τρομάζουν ούτε εσάς, ούτε το PC σας, μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας από εδώ.

  • Like 8