Μπορεί η διοργανώτρια αρχή ESA (Entertainment Software Association) να ακύρωσε την έκθεση E3 2020 που είχε προγραμματιστεί να λάβει χώρα από τις 9 μέχρι τις 11 Ιουνίου λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ωστόσο είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να προχωρήσει στην πραγματοποίηση ενός online event το καλοκαίρι.

Τώρα ωστόσο, η διοργανώτρια αρχή Entertainment Software Association έκανε γνωστό ότι η E3 θα πραγματοποιηθεί το διάστημα μεταξύ 15 και 17 Ιουνίου του 2021.

Η ESA χαρακτήρισε την μελλοντική έκθεση ως ένα «reimagined event» αν και λογικά θα δούμε περίπτερα, εκδηλώσεις και παιχνίδια που θα παρουσιάζονταν στην φετινή έκθεση. Υποτίθεται ότι η φετινή έκθεση θα ήταν μία από τις μεγαλύτερες που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια, καθώς τα Xbox Series X, PlayStation 5 και τα παιχνίδια τους θα μονοπωλούσαν τη «συζήτηση» έστω και αν η Sony είχε αποφασίσει να απουσιάσει επισήμως. Μέχρι να πραγματοποιηθεί η επόμενη Electronic Entertainment Expo, θα γνωρίζουμε κάθε λεπτομέρεια για το hardware των Xbox Series X και PlayStation 5 και τα παιχνίδια τους. Ενδεχομένως λοιπόν –και σε αντίθεση με ότι υποσχόταν η φετινή έκθεση- ο ενθουσιασμός για την επόμενη E3 να περιοριστεί στο δεύτερο κύμα των παιχνιδιών για τις νέες κονσόλες.

Στις αρχές καλοκαιριού πάντως, πέρα από την online εκδήλωση για το νέο Xbox που αναμένεται να πραγματοποιήσει η Microsoft, έχουμε και ένα online event από το IGN τον Ιούνιο (Summer of Gaming), στο οποίο θα λάβουν μέρος διάφοροι μεγάλοι developers και platform creators, μεταξύ των οποίων θα είναι οι Amazon, Google, SEGA, Bandai Namco, THQ Nordic, Square Enix, 2K Games κ.ά.

Engadget

  • Like 1