Οι fans της σειράς παιχνιδιών Final Fantasy θα χρειαστεί να περιμένουν ένα μήνα περισσότερο περίπου για να παίξουν το Final Fantasy VII Remake σύμφωνα με ανακοίνωση της Square Enix, που μετακίνησε την ημερομηνία λανσαρίσματος από τις 3 Μαρτίου στις 10 Απριλίου.

«Πήραμε αυτή τη δύσκολη απόφαση για να δώσουμε στους εαυτούς μας λίγες ακόμα εβδομάδες για να βάλουμε τις τελευταίες “πινελιές” στο παιχνίδι και να σας παραδώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία» δήλωσε ο παραγωγός του παιχνιδιού Yoshinori Kitase σε σχετική δήλωση. «Θέλω να σας ζητήσω συγνώμη εκ μέρους όλη της ομάδας, καθώς είναι κατανοητό ότι θα περιμένετε για το παιχνίδι λίγο ακόμα». Η Square Enix στην ανακοίνωση της αναφέρει ότι θέλει να λανσάρει «ένα παιχνίδι που συνάδει με το όραμα της, και την ποιότητα που αξίζουν οι fans της που το περιμένουν».

Όμως το Final Fantasy VII Remake δεν είναι το μοναδικό παιχνίδι της Square Enix που θα καθυστερήσει (είναι publisher και των δύο τίτλων). Η Crystal Dynamics, που έχει αναλάβει την ανάπτυξη, ανακοίνωσε ότι η ημερομηνία λανσαρίσματος του Marvel’s Avengers που είχε προγραμματιστεί για τις 15 Μαΐου θα είναι τελικά η 4η Σεπτεμβρίου. Οι επιπλέον μήνες θα βοηθήσουν την ομάδα ανάπτυξης να τελειοποιήσει τον τίτλο όπως έκαναν γνωστό οι επικεφαλής του γνωστού στούντιο Scot Amos και Ron Rosenberg σε κοινή ανακοίνωση τους.     

Οι παραπάνω τίτλοι δεν είναι οι μοναδικοί που θα καθυστερήσουν. Η id Software ανακοίνωσε πέρυσι ότι το Doom Eternal δεν θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο που μας πέρασε αλλά στις 20 Μαρτίου του 2020, ενώ η Naughty Dog ανακοίνωσε με την σειρά της ότι το The Last of Us: Part 2 που είχε προγραμματιστεί να διατεθεί στις 21 Φεβρουαρίου αυτής της χρονιάς τελικά θα διατεθεί στις 29 Μαΐου.

Engadget | Engadget

  • Like 1
  • Confused 1