Το Gοdfire: Rise of Prometheus είναι ένα από τα πολυαναμενόμενα παιχνίδια της χρονιάς για συσκευές iOS και η εταιρεία Vivid Games, αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για τον τίτλο, δείχνοντας το gameplay, που χαρακτηρίζεται από δράση αλλά και εξαιρετικά γραφικά.

Το Godfire: Rise of Prometheus είναι ένα παιχνίδι combat action-adventure το οποίο βασίζεται στη μηχανή γραφικών Unreal Engine 3. Τα γραφικά δείχνουν εξίσου καλά, αν όχι ανώτερα από αυτά του γνωστού Infinity Blade.

 

Όπως αποκαλύπτει και η ονομασία, το σενάριο βασίζεται στην Ελληνική μυθολογία, με τον χρήστη να αναλαμβάνει τον ρόλο του Προμηθέα, που έχει στόχο να πάρει υπό τον έλεγχο του την φωτιά των Θεών (Godfire Spark). Πρόκειται για μία παραλλαγή του γνωστού μύθου.

 

Στο παιχνίδι ο χρήσης έχει μεγάλη ελευθερία κινήσεων –και στις μάχες- και το ότι μπορεί να κινηθεί στο ανοιχτό περιβάλλον δίνει στο παιχνίδι μεγάλη αξία στο replay. Το παιχνίδι παρουσιάστηκε πριν λίγο καιρό στο PAX East 2014, ωστόσο είναι σχεδόν έτοιμο και θα βρίσκεται στο App Store της Apple προς τα τέλη Ιουνίου.

 

 

 

 

Link.png Site: PhoneArena