Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της μεγάλης έκθεσης E3 2016, NetherRealm Studios και Warner Bros. Interactive Entertainment παρουσιάζουν το πρώτο εντυπωσιακό τρέιλερ του πολυαναμενόμενου Injustice 2.

Το Injustice 2 είναι δημιουργία της NetherRealm Studios, γνωστή από τα Mortal Kombat (στην οποία συγκαταλέγεται και το εξαιρετικό Mortal Kombat X), Batman: Arkham City Lockdown, Batman: Arkham Origins, WWE Immortals και φυσικά το Injustice: Gods Among Us - του οποίου συνέχεια αποτελεί ο νέος αυτός τίτλος.

 

Το αρχικό σενάριο του Injustice: Gods Among Us διαδραματίζεται σε έναν παράλληλο κόσμο, στον οποίο τα όρια μεταξύ καλού και κακού είναι θολά και οι ήρωες της DC (Batman, Superman, Flash, Green Lantern κα.) έρχονται αντιμέτωποι με διαβόητους κακοποιούς (και όχι μόνο), στήνοντας επικές μάχες πάνω στα συντρίμμια της Metropolis, στην οποία ο Superman είναι δυνάστης και όχι σωτήρας της ανθρωπότητας.

 

Στο Injustice 2, παράλληλα με τους γνώριμους αυτούς ήρωες θα δούμε και νέους, διαφοροποιημένους χαρακτήρες, όπως την Supergirl και τον Aquaman αλλά και υπερ-κακούς, όπως τον Gorilla Grod και τον Atrocitus. Επίσης θα δούμε ένα νέο "RPG-lite" σύστημα, το Gear System, το οποίο θα μας ανταμείβει με "loot" κάθε φορά που κερδίζουμε μία μονομαχία.

 

Μέσω αυτού θα έχουμε τη δυνατότητα να παραμετροποιήσουμε τα χαρακτηριστικά και τις δυνάμεις του ήρωα μας, γεγονός το οποίο ενδέχεται να μας φέρει αντιμέτωπους με χαρακτήρες "όμοιους" με τους δικούς μας αλλά εφοδιασμένους με εντελώς διαφορετικές ικανότητες.

 

To Injustice 2 θα κυκλοφορήσει το 2017 για PlayStation 4 και Xbox One.