Στις 23 Απριλίου θα κυκλοφορήσει το Carmageddon: Reincarnation, όπως ανακοίνωσε η Stainless Games. Ο τίτλος που είναι ήδη διαθέσιμος μέσω του προγράμματος Early Access του Steam, ξεκίνησε ως πρότζεκτ του Kickstarter το καλοκαίρι του 2012.

Το ποσό που απαιτείτο για να προχωρήσει η ανάπτυξη ήταν $400.000 και με δεδομένο ότι ο στόχος επετεύχθη ($625.143 ήταν τελικά οι συνεισφορές των μελών της crowdfunding κοινότητας), όλα κύλησαν με αργούς ρυθμούς αλλά ομαλά.

 

Σε ό,τι αφορά το περιεχόμενό του, το Carmgeddon: Reincarnation θα έρχεται με multiplayer (με τη συμμετοχή έως και 8 παικτών) και career mode το οποίο με τη σειρά του θα αποτελείται από 16 κεφάλαια και 50 events 6 διαφορετικών τύπων. Τα οχήματα που θα περιλαμβάνονται σε πρώτη φάση στο παιχνίδι είναι 25 (το ένα θα δοθεί αποκλειστικά σε όσους είχαν στηρίξει τον τίτλο στο Kickstarter) ενώ οι χάρτες φτάνουν τους 9. Ο τίτλος είναι προγραμματισμένος συν τοις άλλοις να διατεθεί τόσο σε Xbox One όσο και σε PS4.

 

Η σειρά Carmageddon μετρά συνολικά τρεις κυκλοφορίες: το αρχικό παιχνίδι το 1997, το Carmageddon II: Carpocalypse Now έναν χρόνο αργότερα και το Carmageddon TDR 2000 που έκανε την εμφάνισή του το 2000. Το Carmageddon 4 επρόκειτο να κυκλοφορήσει το 2005, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ και έτσι έπρεπε να περιμένουμε 15 χρόνια για το τέταρτο επεισόδιο της σειράς!