Αν και είναι απαραίτητο να έχετε ήδη το παιχνίδι, η CD Projekt Red, δίνει τη δυνατότητα να κατεβάσετε δωρεάν ένα δωρεάν αντίτυπο του τίτλου, μέσω του GOG.

Πέρασαν πέντε χρόνια από το λανσάρισμα του The Witcher 3: Wild Hunt και το στούντιο πίσω από το δημοφιλές παιχνίδι δίνει τη δυνατότητα σε όσους έχουν το παιχνίδι σε PC (μέσω του Steam, του Origin ή του Epic Games Store), στο PlayStation 4 ή στο Xbox One, να αποκτήσουν δωρεάν ένα αντίτυπο του τίτλου για PC μέσω του GOG.com. Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 23 Ιουνίου.

Αυτό που απαιτείται να κάνετε, είναι να συνδέσετε την υπάρχουσα έκδοση του παιχνιδιού που έχετε στην κατοχή σας με την εφαρμογή του γνωστού online store, GOG, Galaxy 2.0. Οι χρήστες Nintendo Switch δυστυχώς «έμειναν εκτός» προσφοράς καθώς απουσιάζει το απαραίτητο integration.

Για να αποκτήσετε την έκδοση Game of The Year Edition πάντως, θα πρέπει να έχετε ήδη στην κατοχή σας την συγκεκριμένη έκδοση, διαφορετικά θα μπορείτε να κατεβάσετε μόνο τη βασική έκδοση (το app διακρίνει ποια έκδοση έχετε και προσφέρει την αντίστοιχη για να κατεβάσετε). Όσοι έχουν ήδη κάποιο αντίτυπο του παιχνιδιού από το GOG, και έχουν προμηθευτεί και άλλη μία έκδοση του τίτλου για διαφορετική πλατφόρμα (π.χ Xbox One, PS4) θα παραλάβουν ένα κωδικό για το παιχνίδι που μπορούν να χαρίσουν σε κάποιον φίλο τους (η έκδοση του παιχνιδιού στο GOG συμπεριλαμβάνει το soundtrack, ένα ψηφιακό βιβλίο comics, οδηγίες για paper toys κ.ά).

 

  • Like 2