Η βραβευμένη εταιρεία FromSoftware έκανε γνωστό πρόσφατα ότι ο βασικός στόχος της με το Armored Core VI είναι να επαναφέρει οτιδήποτε έκανε τη σειρά τόσο ξεχωριστή και διασκεδαστική.

Το Armored Core VI: Fires of Rubicon θα αποτελέσει ένα «love letter» για τους φανατικούς του mecha genre που περίμεναν αρκετά μεγάλο διάστημα για ένα παιχνίδι Armored Core. Έχουν περάσει άλλωστε 10 χρόνια από τον τελευταίο τίτλο και αρκετός καιρός από τότε που η FromSoftware έκανε λόγο ή άφησε να υπονοηθεί ότι ασχολείται με ένα παιχνίδι της σειράς. Οι developers των Souls ωστόσο τώρα μιλούν για το βασικό κίνητρο πίσω από το Fires of Rubicon. Σύμφωνα με τον Hideki Miyazaki, το Armored Core VI δεν θα μοιάζει με «Souls» αν και θα υπάρχουν «έντονες μάχες με bosses» και θα επικεντρώνεται κυρίως στο single player περιεχόμενο.

«Η βασική κατεύθυνση ήταν να πάμε πίσω και να ρίξουμε κοιτάξουμε καλά τη βασική ιδέα του Armored Core και τι ήταν αυτό που έκανε τη συγκεκριμένη σειρά ξεχωριστή» δήλωσε ο Hideki Miyazaki της FromSoftware στην ιστοσελίδα IGN. «Θελήσαμε λοιπόν να ξεκινήσουμε από την πτυχή της συναρμολόγησης, (να σας δώσουμε τη δυνατότητα να) να συναρμολογήσετε και να προσαρμόσετε το δικό σας mech-το δικό σας AC- και στη συνέχεια να καταφέρουμε να επιτύχουμε ένα υψηλό επίπεδο ελέγχου στο συναρμολογημένο mech. Θέλαμε λοιπόν να πάρουμε αυτές τις δύο βασικές ιδέες και να τις επανεξετάσουμε στο σύγχρονο περιβάλλον μας. Και όχι, δεν κάναμε κάποια συνειδητή προσπάθεια να πάρουμε μία περισσότερο “Soulsborne” κατεύθυνση όσον αφορά το gameplay. Επιτρέψτε μου να είμαι ξεκάθαρος με αυτό, πρώτα από όλα» δήλωσε ο Hideki Miyazaki. Η εταιρεία υποστηρίζει ότι σκοπεύει να δημιουργήσει μία «πραγματικά ωραία ροή εμπρός και πίσω στις μάχες» και έναν «ωραίο συνδυασμό επιθετικού και αμυντικού παιχνιδιού».

Η FromSoftware εστιάζει έντονα σε αυτό που έκανε τη σειρά Armored Core εξαιρετική: Τεράστιες δυνατότητες προσαρμογής των mechs, έντονες μάχες με bosses και ένα ξεχωριστό σύμπαν υψηλής τεχνολογίας που είναι εξίσου κομψό όσο και προηγμένο.

  • Like 4
  • Thanks 1