Ένα νέο multiplayer mode για το Ghost of Tsushima που θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ανακοίνωσε η Sony.

Χαράς ευαγγέλια για όλους όσοι απόλαυσαν -ή απολαμβάνουν ακόμα- τις περιπέτειές τους στον κόσμο του Ghost of Tsushima, καθώς η Sony ανακοίνωσε ένα νέο mode. Ο λόγος για το Ghost of Tsushima: Legends, ένα online co-op multiplayer mode που θα διατεθεί δωρεάν μέσα στο φθινόπωρο του τρέχοντος έτους.

Εν αντιθέσει με το single player τμήμα του παιχνιδιού μάλιστα, το Legends θα είναι μία εντελώς διαφορετική εμπειρία, όπως έγραψε στο PlayStation Blog ο παραγωγός της Sucker Punch, Darren Bridges:

Το Legends είναι μία εντελώς καινούρια εμπειρία. Είναι ένα ξεχωριστό mode που δεν ακολουθεί τον Jin ή τους συντρόφους του από το ταξίδι του, αλλά αντίθετα εστιάζει σε τέσσερις πολεμιστές-θρύλους έτσι όπως τους περιγράφουν οι ιστορίες που διηγούνται οι κάτοικοι του Tsushima. Το single player τμήμα του Ghost of Tsushima εκτυλίσσεται σε έναν ανοιχτό κόσμο με τον παίκτη να εξερευνά τη φυσική ομορφιά του νησιού, όμως το Legends είναι πιο έντονο, με το φανταστικό στοιχείο να κυριαρχεί, αφού οι τοποθεσίες και οι αντίπαλοι είναι εμπνευσμένα από λαϊκές ιαπωνικές ιστορίες και την ιαπωνική μυθολογία, ενώ δίνεται έμφαση στη δράση και τις co-op μάχες.

Το νέο mode του Ghost of Tsushima θα υποστηρίζει δύο και τέσσερις παίκτες ενώ θα απαιτεί από τον παίκτη το βασικό παιχνίδι και συνδρομή PS Plus. Η ανακοίνωση αφορά μόνο το PS4, για την ώρα τουλάχιστον.

  • Like 4
  • Thanks 1