Η Sony ανακοίνωσε τη σειρά παιχνιδιών του PlayStation Plus για τον Ιούλιο τα οποία περιλαμβάνουν το Call of Duty: Black Ops Cold War, το Alan Wake Remastered και το Endling - Extinction is Forever.

Και οι τρεις τίτλοι θα είναι διαθέσιμοι στο PS5 και το PS4 για τους συνδρομητές των επιπέδων Essential, Extra και Premium.

Το Call of Duty: Black Ops Cold War (2020) είναι ένας αμφιλεγόμενος τίτλος στο διάσημο franchise των στρατιωτικών shooter. Η πλοκή του τοποθετείται στις αρχές της δεκαετίας του 1980 και δανείζεται από μια γνωστή (και σε μεγάλο βαθμό αβάσιμη) θεωρία συνωμοσίας του πραγματικού κόσμου σχετικά με έναν σοβιετικό κατάσκοπο ονόματι Perseus που υποτίθεται ότι διείσδυσε στο πρόγραμμα ατομικών όπλων των ΗΠΑ. Το παιχνίδι αποτελεί ένα κλασικό Call of Duty shoot-em-up καθώς διατρέχετε το Ανατολικό Βερολίνο, την Τουρκία, τη Μόσχα και άλλα κεντρικά σημεία του Ψυχρού Πολέμου. Εκτός από το campaign mode, ο τίτλος περιλαμβάνει τις λειτουργίες Multiplayer και Zombies.

Ακόμα, το Alan Wake Remastered είναι το remake του 13 ετών πλέον τίτλου περιπέτειας που κυκλοφόρησε το 2021 και ήταν αρχικά αποκλειστικότητα του Xbox 360. Το παιχνίδι σας βάζει στη θέση του πρωταγωνιστή, ενός επιτυχημένου συγγραφέα που κάνει διακοπές στην (φανταστική) πόλη Bright Falls της πολιτείας της Ουάσινγκτον. Αλλά μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση της γυναίκας του, ξεκινά μια εφιαλτική έρευνα που θολώνει τα όρια μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας. Η remastered έκδοση περιλαμβάνει το κυρίως παιχνίδι καθώς και τις επεκτάσεις "The Signal" και "The Writer".

Τέλος, το Endling - Extinction is Forever είναι ένας τίτλος περιπέτειας επιβίωσης τρίτου προσώπου που σας βάζει στα πόδια της τελευταίας επιζώσας αλεπούς. Σε μια μελλοντική πραγματικότητα όπου οι άνθρωποι έχουν εξαντλήσει τους πόρους της Γης, αφήνοντάς την σε ερείπια, πρέπει να οδηγήσετε τα τρία μικρά σας σε σε ασφαλές μέρος και να σώσετε το είδος. Πέρα από το προφανές θεματικό σχόλιο για την κλιματική αλλαγή, την προστασία της φύσης και την ανθρώπινη υπερβολή, προσφέρει διασκεδαστικό (και σχετικά σύντομο) stealth gameplay χρησιμοποιώντας 2D κίνηση σε μεταβαλλόμενα 3D περιβάλλοντα.

Τα τρία παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα για τους συνδρομητές του PlayStation Plus από τις 4 έως τις 31 Ιουλίου. Επιπλέον, η Sony αναφέρει ότι θα έχετε περιθώριο μέχρι την επόμενη Δευτέρα, 3 Ιουλίου, για να διεκδικήσετε τα παιχνίδια του Ιουνίου, συμπεριλαμβανομένων των NBA 2K23, Jurassic World Evolution 2 και Trek to Yomi.