1,2 εκατομμύρια κονσόλες Playstation 3 διέθεσε στην Αμερικάνικη αγορά κατά τη Χριστουγεννιάτικη περίοδο η Sony.

 

Επιπλέον 1.4 εκατομμύρια συσκευές PSP πωλήθηκαν στην αγορά από τις 23 Νοεμβρίου μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου σύμφωνα με ανακοίνωση της Sony Computer Entertainment.

 

H Sony αντιμετωπίζει ιδιαίτερο ανταγωνισμό από τη Nintendo καθώς και τη Microsoft με τις κονσόλες Wii και xBox αντίστοιχα.

 

Η ακριβή τιμή και τα λίγα διαθέσιμα παιχνίδια για το PS3 δίνουν ισχυρό προβάδισμα τόσο στον ανταγωνισμό όσο και στην προηγούμενη έκδοση του Playstation. Το Playstation 2 πούλησε 1.3 εκατομμύρια συσκευές τη Χριστουγεννιάτικη περίοδο.

 

Η Sony κατείχε τα σκήπτρα στην βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών και οι 2 προηγούμενες εκδόσεις του Playstation σημείωσαν πωλήσεις 100 εκατομμυρίων μονάδων η κάθε μία.

 

Skype στο PSP

 

Η Sony ανακοίνωσε ότι, σε συνεργασία με το Skype, θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να κάνουν δωρεάν ή με ελάχιστο κόστος τηλεφωνήματα σε όλο τον κόσμο μέσα από το PSP.

 

Η Sony θα διαθέσει μια ανανέωση του λογισμικού μέσα στον Ιανουάριο και οι χρήστες του PSP θα μπορούν να χρησιμοποιούν την υπηρεσία Skype για chat, δωρεάν κλήσεις με όλους τους χρήστες Skype και φτηνές κλήσεις με όλα τα σταθερά τηλέφωνα σε όλο τον κόσμο.

 

Source.png Πηγή: e-go.gr