Όπως έγινε γνωστό από το Game Developers Conference, η Microsoft σκοπεύει να ανοίξει την πλατφόρμα Windows Mixed Reality στην ευρύτερη βιομηχανία και να την επεκτείνει πέρα από το Hololens, επιτρέποντας σε εταιρείες και developers να κατασκευάσουν και να αναπτύξουν mixed reality headsets και apps αντίστοιχα. Ακριβώς για αυτό το λόγο θα ξεκινήσει και η διάθεση του κατάλληλου dev kit σε συνεργασία με την Acer.

Από το Game Developers Conference ωστόσο που πραγματοποιήθηκε στο San Francisco έρχεται και η είδηση ότι από του χρόνου, οι κονσόλες της Microsoft θα υποστηρίζουν Mixed Reality headsets. Η εταιρεία λοιπόν ανακοίνωσε ότι τόσο το Xbox One όσο και το επερχόμενο Project Scorpio από το 2018 πρόκειται να υποστηρίζουν mixed reality headsets, και επομένως για να απολαύσετε παιχνίδια ή εφαρμογές της πλατφόρμας δεν είναι απαραίτητη η ύπαρξη PC.

 

Παράλληλα η εταιρεία έκανε γνωστό ότι αλλάζει την ονομασία του Windows Holographic σε Windows Mixed Reality και πως μέσα στον μήνα πρόκειται να διαθέσει το πρώτο development headset όπως αναφέραμε σε συνεργασία με την Acer.

 

“Σχεδιάζουμε να φέρουμε περιεχόμενο mixed reality στην οικογένεια συσκευών Xbox One, συμπεριλαμβανομένου και του Project Scorpio, το 2018” ανακοίνωσε η εταιρεία.

 

Link.png Site: NextPowerUp