Η Microsoft από την έκθεση E3 ανακοίνωσε ότι στις 10 Σεπτεμβρίου το νέο Gears 5 θα κυκλοφορήσει για PC και Xbox.

Το Gears 5, λέει η Microsoft, «επιστρέφει εκεί όπου όλα ξεκίνησαν» και στο παιχνίδι θα υπάρχει και ένας νέος γυναικείος χαρακτήρας που θα βρεθεί στο πλευρό του Marcus Fenix. Η αποστολή τους είναι να ανακαλύψουν την προέλευση του Locust Army, κάτι που βεβαίως σημαίνει ότι θα χρειαστεί, για να φτάσουν στον στόχο τους, να ξεπαστρέψουν όποιον εξωγήινο βρεθεί στον δρόμο τους. 

Η εταιρεία έδειξε επίσης ένα νέο three-player co-op mode με την ονομασία Escape, με το οποίο μπορείτε να παίξετε με φίλους online. Το νέο mode περιγράφεται ως «aggressive and high stakes» όπου θα χρειαστεί να συμμετάσχετε σε ομάδες αυτοκτονίας με άλλους για να ξεπαστρέψετε «enemy hives».

Η Microsoft και το Xbox επίσης συνεργάστηκε με την Paramount Pictures και έτσι θα δούμε δύο χαρακτήρες από το κινηματογραφικό σύμπαν του Terminator στο Gears 5, τους Sarah Conor και T-800 Endoskeleton, που θα είναι και οι δύο playable.

Όσοι προ-παραγγείλουν το Gear 5 Ultimate Edition ή διαθέτουν συνδρομή Xbox Game Pass Ultimate, θα μπορέσουν να ξεκινήσουν να παίζουν το παιχνίδι τέσσερις ημέρες πριν το επίσημο λανσάρισμα του παιχνιδιού. Για όλους τους υπόλοιπους, το gaming θα ξεκινήσει στις 10 Σεπτεμβρίου.

 

  • Like 1
  • Thanks 1