Η οποία θα πραγματοποιηθεί Κυριακή 13 Ιουνίου και θα έχει διάρκεια 90 λεπτά

Η Microsoft προχώρησε σε αποκάλυψη των σχεδίων της για την επερχόμενη E3 2021, όπου Xbox και Bethesda θα έχουν κοινή παρουσίαση, η οποία έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 13 Ιουνίου και ώρα 20:00 Ελλάδος, με τη διάρκεια να υπολογίζεται στα 90 λεπτά. Σύμφωνα μάλιστα και με την επίσημη ενημέρωση της εταιρείας, η παρουσίαση για πρώτη φορά θα μεταδοθεί με ελληνικούς υπότιτλους.

"Η παρουσίαση θα επικεντρωθεί σε παιχνίδια από τα Xbox Game Studios, τη Bethesda όπως και πολλά άλλα παιχνίδια από τους συνεργάτες μας" είπε ο Aaron Greenberg της εταιρείας μέσω ενός blog post.

Η Microsoft ολοκλήρωσε την εξαγορά της Zenimax Media, μητρική εταιρεία της Bethesda, τον Μάρτιο, με τη συγκεκριμένη παρουσίαση να είναι η πρώτη ευκαιρία για το κοινό να δει τι ετοιμάζουν οι δύο εταιρείες. Η εξαγορά δε σημαίνει πως όλοι οι τίτλοι της Bethesda είναι πλέον αποκλειστικότητες του Xbox - το επερχόμενο Deathloop της Arkane Studios θα διατεθεί αρχικά μόνο σε PlayStation 5 και PC - με τον Phil Spencer όμως να έχει ήδη δηλώσει πως κάποιοι μελλοντικοί τίτλοι θα διατεθούν μόνο σε Xbox και τη συνδρομή Xbox Game Pass.

Υπάρχουν πολλοί τίτλοι που είναι πιθανό να δούμε μετά από αρκετό καιρό, με το Halo Infinite να είναι ένα από αυτά, καθώς η πρώτη παρουσίαση τον Ιούλιο του 2020 και η αντίδραση του κοινού οδήγησε στην καθυστέρηση του τίτλου για το τέλος του τρέχον έτους. Το Psychonauts 2 φαίνεται να είναι αρκετά κοντά στην κυκλοφορία, βασιζόμενοι σε ένα νέο βίντεο που δημοσίευσε η Double Fine, ενώ αναμένουμε νεώτερα και για τα Fable και Forza Motorsport.

Τέλος δε γίνεται να μην αναφέρουμε το Starfield της Bethesda, όπως και το νέο Indiana Jones παιχνίδι της MachineGames. Η παρουσίαση θα μεταδοθεί ζωντανά στις παρακάτω υπηρεσίες.

  • Like 5