«Παίζετε βιντεοπαιχνίδια; Θα σας ενδιέφερε να εργαστείτε στον κλάδο της διασκέδασης; Πιστεύετε ότι τα παιχνίδια στις φορητές συσκευές και το Internet διαθέτουν την δυναμική να αλλάξουν τον τρόπο που ο κόσμος παίζει παιχνίδια; Αν ναι, ίσως η Microsoft έχει μια θέση εργασίας για εσάς.»

 

Με μία τέτοιου είδους ανακοίνωση, η Microsoft ψάχνει να βρει το ανθρώπινο δυναμικό που θα στελεχώσει το νέο της φιλόδοξο δημιούργημα. Αυτό δεν είναι άλλο από την εισαγωγή της Xbox Live πλατφόρμας στις Windows Mobile συσκευές. Το ποιο θα είναι ακριβώς το τελικό αποτέλεσμα, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, αλλά η Microsoft αναφέρει «LIVE Enabled» παιχνίδια, τα οποία θα ενσωματώνουν avatars (πιθανότατα με κάποιας μορφής ενοποίησης με αυτά του Xbox 360), υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης και εμπειρίες πολλαπλών οθονών.

 

Ποια ακριβώς θα είναι η τελική μορφή του εγχειρήματος και σε ποια έκδοση των Windows Mobile θα υλοποιηθεί, σαφώς και δεν το γνωρίζουμε ακόμα, η κίνηση όμως αυτή της Microsoft δείχνει ότι προσπαθεί να εμπλουτίσει τις δυνατότητες των συσκευών που θα βασίζονται στο λειτουργικό της, κάνοντάς \'τες περισσότερο ελκυστικές για τον τελικό χρήστη. Το μόνο σίγουρο είναι πως το μέλλον θα δείξει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το εγχείρημα της Microsoft και εμείς θα είμαστε εδώ ούτως ώστε να σας ενημερώνουμε για τις πιθανές εξελίξεις.

 

Source.png Πηγή: myphone.gr