Η Microsoft εγκαινίασε πρόσφατα ένα νέο referral πρόγραμμα για το Xbox Game Pass, το οποίο σας επιτρέπει να προσκαλέσετε τους φίλους σας να δοκιμάσουν το PC Game Pass. 

Πρόκειται για μια νέα δυνατότητα για τα μέλη του Xbox Game Pass Ultimate και του PC Game Pass να “μοιραστούν την αγάπη τους για το gaming” με τους φίλους τους.

Η προσφορά επιτρέπει στα μέλη να προσκαλέσουν έως και πέντε φίλους για δωρεάν δοκιμή 14 ημερών του PC Game Pass. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εισαγάγετε τους φίλους σας στον κόσμο του PC gaming και να τους δώσετε την ευκαιρία να παίξουν μερικά από τα τελευταία και σπουδαιότερα παιχνίδια που είναι διαθέσιμα σε υπολογιστές.

Οι σχετικές προσκλήσεις βρίσκονται στην αρχική οθόνη του Game Pass και είναι διαθέσιμες μόνο για αποστολή σε φίλους που είναι νέοι στην υπηρεσία. Αυτό σημαίνει ότι αν ο φίλος σας δεν έχει δοκιμάσει ποτέ πριν το Game Pass, μπορεί να επωφεληθεί από αυτή την προσφορά και να το δοκιμάσει δωρεάν ενώ σε αντίθετη περίπτωση δεν θα μπορέσει.

Η Microsoft λανσάρει αυτή την προσφορά την ώρα που το Redfall κάνει ντεμπούτο στο Xbox και το PC, επιτρέποντας στα μέλη του Game Pass να παίξουν με τους φίλους τους το co-op vampire shooter παιχνίδι. Έτσι η Microsoft πιστεύει ότι αυτή αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για τους φίλους να συνεργαστούν και να αντιμετωπίσουν μαζί τις προκλήσεις του Redfall.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αν ένας φίλος που είναι νέος στο Game Pass αποδεχτεί αυτή την προσφορά, δεν θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει άλλη προσφορά της Microsoft αργότερα. Αυτό περιλαμβάνει κάρτες προσφοράς που συνοδεύουν αξεσουάρ ή άλλες ειδικές προσφορές όπως πολύ καλά γνωρίζει και η κοινότητα του Insomnia. Η Microsoft συνήθιζε να προσφέρει δοκιμαστικές προσφορές 1 δολαρίου για το Xbox Game Pass Ultimate και το PC Game Pass, αλλά αυτές διακόπηκαν τον Μάρτιο, καθώς η εταιρεία δήλωσε ότι "αξιολογεί διαφορετικές προωθητικές ενέργειες μάρκετινγκ" για τα νέα μέλη. Φαίνεται ότι αυτό το referral πρόγραμμα φίλων είναι ο αντικαταστάτης αυτών των προσφορών του 1 δολαρίου.

Η προσφορά έρχεται επίσης λιγότερο από ένα μήνα μετά την επέκταση του PC Game Pass σε 40 νέες χώρες. Η MICROSOFT έχει επικεντρωθεί το τελευταίο διάστημα στην ανάπτυξη του PC Game Pass, αφού η ανάπτυξη της υπηρεσίας στο Xbox επιβραδύνθηκε πέρυσι.

Σε συνέντευξή του τον Οκτώβριο, ο Phil Spencer, Διευθύνων Σύμβουλος του Microsoft Gaming, δήλωσε: «Βλέπουμε απίστευτη ανάπτυξη στο PC ... Στην κονσόλα, είδα την ανάπτυξη να επιβραδύνεται, κυρίως επειδή σε κάποιο σημείο έχουμε φτάσει σε όλους όσους επιθυμούν να εγγραφούν». Η MICROSOFT ανέφερε επίσης τον περασμένο Οκτώβριο ότι οι συνδρομές του PC Game Pass αυξήθηκαν κατά 159% σε ετήσια βάση.

Το PC Game Pass περιλαμβάνει πρόσβαση σε όλα τα παιχνίδια Xbox PC της Microsoft, εκατοντάδες παιχνίδια PC τρίτων δημιουργών, τίτλους Bethesda PC και μια συνδρομή στο EA Play για να δοκιμάσετε εκτός άλλων νέες κυκλοφορίες για έως και 10 ώρες. Κατά γενική ομολογία χαρίζει μια απίστευτη αξία για τους gamers και έναν εξαιρετικό τρόπο να δοκιμάζουν νέα παιχνίδια χωρίς να χρειάζεται να δεσμευτούν για την αγορά τους άμεσα.

  • Like 2
  • Confused 1