Παρέχοντας και πάλι έναν εύκολο τρόπο να κάνετε stream στο Twitch μέσω της κονσόλας

Η Microsoft σκοπεύει να επαναφέρει την ενσωμάτωση του Twitch στο Xbox dashboard, μαζί με την αρχική υποστήριξη που είδαμε αρχικά το 2014, όπως και webcam υποστήριξη. Την πρώτη φορά που είδαμε το Twitch, η κονσόλα χρησιμοποιούσε το Snap interface που επέτρεπε στους κατόχους να κάνουν μετάδοση απευθείας στην υπηρεσία.

Οι Alpha και Skip-Ahead alpha Xbox testers έχουν ήδη πρόσβαση στη λειτουργία, που είναι πολύ εύκολη στη χρήση της. Από τις ρυθμίσεις μπορεί να προσαρμόσει κανείς την ένταση παιχνιδιού και μικροφώνου, ακόμη και από το party chat, όπως και άλλες χρήσιμες πληροφορίες για τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης και πόσα άτομα παρακολουθούν.

Η ενσωμάτωση επίσης φέρει τη δυνατότητα αλλαγής ανάλυσης και bit-rate, ξεκινώντας από τα 360p στα 500kbps και φτάνοντας τα 1080p στα 6500kbps. Η Microsoft επίσης υποστηρίζει USB webcams, με τις περισσότερες plug-and-play να αναγνωρίζονται από την Twitch εφαρμογή αυτομάτως.

Υπενθυμίζουμε πως το Twitch ήταν ήδη μέρος του Xbox dashboard, αλλά αφαιρέθηκε το 2017 μαζί με τη Snap λειτουργία. Η γενική διάθεση αναμένεται να γίνει στους ερχόμενους μήνες, αφού γίνουν περισσότερες δοκιμές με τους Xbox testers.

  • Thanks 1