Το Xbox 360 και η Activision Publishing, Inc. ανακοίνωσαν την κονσόλα Xbox 360 Modern Warfare 2 Limited Edition, το τελευταίο «όπλο» που θα βοηθήσει τους παίκτες να παραταχθούν στο πεδίο της μάχης για να υποδεχθούν την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία της χρονιάς: το «Modern Warfare 2» της Infinity Ward. Πρόκειται για το blockbuster που αποτέλεσε τη συνέχεια του «Call of Duty 4: Modern Warfare», του παιχνιδιού δράσης πρώτου προσώπου με τις περισσότερες πωλήσεις στην ιστορία, και υπήρξε η έμπνευση για τον ευέλικτο, δυναμικό και «πολεμικό» σχεδιασμό της κονσόλας.

 

Με αφετηρία την παγκόσμια κυκλοφορία του «Modern Warfare 2» στις 10 Νοεμβρίου, οι απανταχού θαυμαστές μπορούν να εξοπλιστούν με την κονσόλα Xbox 360 Modern Warfare 2 Limited Edition, η οποία διαθέτει αποκλειστικό «πολεμικό» σχεδιασμό, εμπνευσμένο από το επικό αριστούργημα, περισσότερο αποθηκευτικό χώρο από ποτέ άλλοτε με σκληρό δίσκο 250GB, δύο ασύρματα χειριστήρια Xbox 360, καθώς και ένα Xbox 360 Headset και μία Standard Edition του «Modern Warfare 2» στην εκτιμώμενη λιανική τιμή των €329.99 Ε.Λ.Τ.* σε περιορισμένες ποσότητες.

 

Η κονσόλα Xbox 360 Modern Warfare 2 Limited Edition θα πωλείται στην Ευρώπη, στη Μέση Ανατολή (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Σαουδική Αραβία), στο Ηνωμένο Βασίλειο, στις ΗΠΑ, στον Καναδά, στο Μεξικό, στην Κολομβία, στη Χιλή, στην Αυστραλία και στη Νέα Ζηλανδία.

 

Στις 10 Νοεμβρίου η Activision Publishing, Inc. θα κυκλοφορήσει το «Modern Warfare 2» της Infinity Ward. Ο τίτλος συνεχίζει να προσφέρει συγκλονιστικές εμπειρίες στους παίκτες, καθώς έρχονται αντιμέτωποι με μία νέα απειλή που έχει ως στόχο να οδηγήσει τον κόσμο στο χείλος της καταστροφής.

 

 

Source.png Πηγή: T3mag.gr

Picture.png Εικόνα: Εικόνα 1 | Εικόνα 2