Η γνωστή στον χώρο της μόδας εταιρεία Michael Kors ανακοίνωσε μία νέα σειρά wearables, την συλλογή Michael Kors Access, και τα πρώτα προϊόντα είναι δύο νέα smartwatches που βασίζονται στο λειτουργικό σύστημα Android Wear.

Τα νέα smartwatches Michael Kors Access, θα διαθέτουν τις δικές τους αποκλειστικές προσόψεις, θα διαθέτουν λουράκια που μπορούν να αλλάξουν εύκολα από δέρμα ή σιλικόνη.

 

Στην εικόνα που δόθηκε στην δημοσιότητα, το smartwatch με τον μεταλλικό μπρασελέ απευθύνεται σε γυναίκες, ενώ το μεγαλύτερο σε διάμετρο, μαύρου χρώματος και με περισσότερο σπορ χαρακτήρα smartwatch της σειράς Access απευθύνεται στο αντρικό κοινό.

 

Τα νέα smartwatches της εταιρείας δεν πρόκειται να κυκλοφορήσουν νωρίτερα από το Φθινόπωρο, και επομένως δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για αυτά. Παρόλα αυτά, είναι γνωστό ότι θα συνεργάζονται με smartphones, θα προσφέρουν ειδοποιήσεις, λειτουργίες fitness tracking καθώς και voice control δυνατότητες (Google). Το κόστος τους θα ξεκινάει από τα $395 και θα διατεθούν μέσω των καταστημάτων Kors.


 


Link.png Site: GSMArena