Για όσους διατηρούν λογαριασμό στην εταιρική cloud υπηρεσία Google Apps για Επιχειρήσεις, η εταιρεία κυκλοφορεί από σήμερα το Quickoffice δωρεάν για iPhone και φυσικά για Android.

Η κίνηση αυτή έχει σκοπό να καλύψει τις ανάγκες για επεξεργασία εγγράφων που προέρχονται από τη σουίτα εφαρμογών του Microsoft Office και συγκεκριμένα από το Word, Excel και PowerPoint. Η αποθήκευση των εγγράφων μπορεί να γίνει και στο Google Drive ενώ πολύ εύκολα μπορείτε να επεξεργαστείτε έγγραφα που έχετε ήδη αποθηκευμένα στo Drive. Υπενθυμίζουμε ότι μέσω του Google Drive υπάρχει πάντα η δυνατότητα επεξεργασίας εγγράφων του Office με μοναδικό περιορισμό την ανάγκη ύπαρξης σύνδεσης στο Διαδίκτυο.

 

mzl.qockondz.320x480-75.jpg an1ha5J_8tOQkuEZiAx3zA2LanorhgrSbmGRXsS3mUORIHfiG2wtRIUjqR4P8TU3Hw

 

 

Για όσους δεν διαθέτουν λογαριασμό στην υπηρεσία Google Apps για Επιχειρήσεις, μπορούν πάντα να κατεβάσουν το Quickoffice Pro HD και Quickoffice Pro, τα οποία διατίθενται όμως με τιμή 18.55€ και 13.91€ αντίστοιχα.

 

File.png Download: ']Quickoffice - Google Apps για Android | iPhone

Link.png Site: http://googleenterprise.blogspot.ca/2013/04/quickoffice-on-your-android-and-iphone.html']Google Enterprise Blog