Θυμάστε τα apps Allo και Duo που ανακοίνωσε η Google πριν λίγο καιρό φέτος στο συνέδριο I/O; Μόλις πρόσφατα ξεκίνησε η διανομή του Duo, του νέου one-to-one video calling app της Google που φιλοδοξεί να αποτελέσει το αντίπαλο δέος του FaceTime.

Η διάθεση του Google Duo, ανακοινώθηκε από την ίδια την εταιρεία σε σχετική ανάρτηση στο επίσημο blog. “Σήμερα ξεκινάει η διάθεση του Google Duo, ενός απλού 1-to-1 video calling app για το Android και το iOS. Το Duo βγάζει την πολυπλοκότητα από τις βιντεοκλήσεις, οπότε μπορείτε να ζείτε την στιγμή μαζί, οπουδήποτε και να βρίσκεστε” διαβάζουμε στην σχετική ανάρτηση της εταιρείας.

 

Για να ξεκινήσετε, το Duo απαιτεί τον τηλεφωνικό σας αριθμό, και πρόσβαση στις επαφές σας ενώ δημιουργήθηκε για να λειτουργεί ακόμα και αν χρησιμοποιείτε κάποιο αργό δίκτυο. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιεί WiFi αλλά και mobile data και να εναλλάσσεται μεταξύ των δύο αν χρειαστεί, χωρίς να “πέσει η γραμμή”.

 

Το Google Duo διαθέτει ένα χαρακτηριστικό με την ονομασία Knock Knock, που σας επιτρέπει να δείτε ζωντανή εικόνα από όποιον σας καλεί, χωρίς να απαντήσετε στην βιντεοκλήση. Η διανομή του χαρακτηριστικού έχει ξεκινήσει, και μέσα στις επόμενες ημέρες θα είναι διαθέσιμο σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

gallery_286955_3241_2418712.gif

 

Link.png Site: GSMArena