Με τις αγορές της Ευρώπης, Β. Αμερικής και Κορέα να λαμβάνουν πρώτες την ενημέρωση

Οι κάτοχοι Samsung Galaxy S20 σύντομα θα λάβουν την One UI 3 ενημέρωση που βασίζεται στα Android 11, για αρχή στις αγορές της Ευρώπης, Β. Αμερικής και Κορέας. Η εταιρεία πριν μερικούς μήνες ξεκίνησε να διανέμει τη δοκιμαστική έκδοση, με την ενημέρωση να έρχεται πρώτα στα Galaxy S20, S20+ και S20 Ultra. Στην Αμερική η Verizon ήδη διαθέτει την ενημέρωση λογισμικού με το ενημερωμένο UI.

H Samsung αναφέρει πως η νέα έκδοση θα γίνει διαθέσιμη και σε άλλες χώρες και επιπλέον μοντέλα στο κοντινό μέλλον. Συγκεκριμένα τα μοντέλα Note 20, Z Fold 2, Z Flip, Note 10, Fold και η σειρά S10 θα προωθηθεί στις ερχόμενες εβδομάδες. Παράλληλα, η σειρά Galaxy A θα αναβαθμιστεί στο πρώτο μισό του 2021, παρόλο που στη σελίδα της Samsung Community γίνεται αναφορά πως οι mid-range συσκευές θα αναβαθμιστούν μέχρι τον Αύγουστο του 2021.

Το One UI 3 φέρει μια πληθώρα νέων λειτουργιών από τα Android 11, μαζί με ένα νέο τμήμα για ενημερώσεις συζητήσεων στις ενημερώσεις. Έτσι, θα προσθέτει μηνύματα στην οθόνη για πιο εύκολη απάντηση, όπως και νέες δυνατότητες καταγραφής της οθόνης. Επίσης έρχονται νέα οπτικά εφέ, βίντεο κλήση που θα αξιοποιεί όλη την οθόνη και επανασχεδιασμένη οθόνη κλειδώματος. Οι μικροεφαρμογές (widgets) κλειδώματος οθόνης θα έχουν πρόσβαση σε συμβάντα ημερολογίου (Calendar Events) και άλλα στοιχεία, για να μην χρειάζεται να ξεκλειδωθεί το κινητό για να εμφανιστούν. Τέλος, το UI επιτρέπει εύκολη τροποποίηση του Quick Panel και μπορεί να προσαρμοστεί η διαφάνεια των μικροεφαρμογών στην αρχική οθόνη.

  • Like 3
  • Thanks 2