Το περασμένο καλοκαίρι, η Google ανακοίνωσε επίσημα το Device Manager, μια νέα υπηρεσία η οποία αναλαμβάνει να κάνει πιο εύκολη τη διαδικασία εύρεσης του android smartphone σας.

Η λειτουργία η οποία είναι ενσωματωμένη πλέον στις τελευταίες εκδόσεις της πλατφόρμας του Android, έδινε αρχικά τη δυνατότητα παρακολούθησης του κινητού μέσω web αλλά παράλληλα τη δυνατότητα απομακρυσμένου κλειδώματος, ενεργοποίησης ήχου κλήσης, αλλαγής του pin καθώς και απομακρυσμένης διαγραφής όλου του περιεχομένου.

 

Από σήμερα η Google διαθέτει στο Play Store και την Android εφαρμογή του Device Manager η οποία περιλαμβάνει όλες τις δυνατότητες της web έκδοσης ενώ είναι βελτιστοποιημένη για χρήση όχι μόνο σε smartphones αλλά και tablets. Παράλληλα υποστηρίζει πολλαπλούς χρήστες έτσι ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία πολλαπλών android smartphones πιο εύκολα από μια συσκευή.

 

Link.png Site: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.adm&hl=en&referrer=utm_source%3DPlayboard%26utm_medium%3DWidgetWeb%26utm_campaign%3DPlayboard[/url]']Play Store