Οι χρήστες κινητών τηλεφώνων και PDA με λειτουργικά συστήματα Symbian S60 3rd Edition και Windows Mobile μπορούν πλέον να χρησιμοποιήσουν την αναβαθμισμένη έκδοση του Google Maps, σύμφωνα με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο blog του Google. Προκειμένου να μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν την αναβαθμισμένη έκδοση, οι χρήστες αρκεί να χρησιμοποιήσουν την λειτουργία έρευνας κατευθύνσεων και προορισμών. Τα αποτελέσματα που θα λάβουν θα είναι από την αναβαθμισμένη έκδοση.

 

Επισημαίνεται δε ότι στις αρχές του Ιουλίου, η Google είχε αναβαθμίσει την λειτουργία public transit για κινητά τηλέφωνα BlackBerry αλλά και άλλα βασισμένα σε τεχνολογία Java. Μάλιστα η συγκεκριμένη εφαρμογή έχει ξεκινήσει να χρησιμοποιείται και από δημόσιες υπηρεσίες και όχι μόνο από ιδιώτες. Η εταιρεία αναφέρει σαν χαρακτηριστικό παράδειγμα την ολοκλήρωση της εφαρμογής στην επίσημη ιστοσελίδα δημόσιων μεταφορών του Νιου Τζέρσεϊ, που πλέον παρέχει πληροφορίες για τα δρομολόγια του μετρό και των σιδηροδρόμων σε 24ωρη βάση.

 

Προς το παρόν η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για χρήστες σε 50 και πλέον πόλεις σε όλο τον κόσμο. Σύμφωνα με την Google όλο και περισσότερες πόλεις θα προστίθενται συνεχώς. Παράλληλα, ανέβασε ένα σχετικό βίντεο στο επίσημο blog της.

 

Source.png Πηγή: myphone.gr

Video Video: