Πλήρως αναβαθμισμένο γραφικό περιβάλλον παρουσιάζει η νέα έκδοση της εφαρμογής Google Docs για όλους τους χρήστες Android Honeycomb tablets.

 

Στη σημερινή αναβάθμιση η ομάδα της Google έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο σχεδιασμό της εφαρμογής, εκμεταλλευόμενη όσο το δυνατόν περισσότερο τις διαστάσεις των οθονών tablet συσκευών. Το περιβάλλον αποτελείται πλέον από τρία διαφορετικά πάνελ για καλύτερη πλοήγηση μεταξύ των αποθηκευμένων εγγράφων και άμεση πρόσβαση σε αυτά. Θυμίζει αρκετά το ανανεωμένο περιβάλλον εργασίας του Gmail στη Web έκδοσή του, η οποία παρουσιάστηκε πρόσφατα και προσθέτει ένα πάνελ με λίστα όλων των email και μιας μικρής προεπισκόπησής τους.

 

 

Το πρώτο πάνελ της εφαρμογής προορίζεται να μας διευκολύνει στην πλοήγηση μεταξύ των αποθηκευμένων φακέλων, αλλά και για την κατηγοριοποίηση αναλόγως με τον συντάκτη των εγγράφων. Το δεύτερο πάνελ εμφανίζει τη λίστα με τα αποθηκευμένα έγγραφα που αντιστοιχούν στον επιλεγμένο φάκελο του πρώτου πάνελ. Το τρίτο κομμάτι της οθόνης, είναι αφιερωμένο στην προεπισκόπηση του επιλεγμένου αρχείου και την εμφάνιση περισσότερων λεπτομερειών σχετικά με αυτό.

 

Docs_3panel.jpg

 

Αρκετά εύχρηστη φαίνεται να είναι και η υπηρεσία διαμοιρασμού των αποθηκευμένων αρχείων, με την προσθήκη δυνατότητας αυτοσυμπλήρωσης με προτεινόμενα ονόματα για το διαμοιρασμό.

 

Docs_Collaborators_2.jpg

 

Link.png Site: googlemobile.blogspot.com

File.png Download: Google Docs