Πριν από μερικές εβδομάδες είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι η Google ετοιμάζει νέο σχεδιασμό για την καρτέλα καιρού, που εμφανίζει το Google Now στο Android.

Μάλιστα, το στάδιο των δοκιμών έληξε και ο νέος σχεδιασμός έχει ήδη ξεκινήσει να κάνει την εμφάνισή του σε πολλές συσκευές Android.

 

Η αναβάθμιση πραγματοποιείται στους servers της Google, ωστόσο ορισμένοι υποστηρίζουν ότι όσοι χρήστες διαθέτουν την τελευταία έκδοση (5.8.50.19) της εφαρμογής της Google για Android, ενδέχεται να δουν πιο άμεσα τις αλλαγές.

 

Η νέα καρτέλα καιρού δεν είναι βελτιωμένη μόνο ως προς τον σχεδιασμό, αλλά και ως προς την ποσότητα πληροφοριών που παρέχει. Μεταξύ άλλων, ενημερώνει τον χρήστη για πιθανότητα βροχής, για επερχόμενα ακραία καιρικά φαινόμενα, καθώς και για τις ώρες ανατολής και δύσης του ηλίου.

 

gallery_363048_2550_50363.jpg

 

Επιπλέον, οι προαναφερθείσες πληροφορίες παρουσιάζονται σε 3 διαφορετικές υποκαρτέλες, οι οποίες αφορούν τη σημερινή μέρα, την αυριανή και τις 10 επόμενες. Επιπλέον, όταν ο χρήστης πραγματοποιεί αναζήτηση για μια νέα τοποθεσία, έχοντας ήδη ανοιχτή την καρτέλα του καιρού, μπορεί να την αποθηκεύσει, ώστε να εμφανίζεται στα επόμενα αποτελέσματα καιρού.

 

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι τα χρώματα στο υπόβαθρο αλλάζουν σύμφωνα με τη στιγμή της ημέρας και την κατάσταση του ουρανού και επίσης, η Google έχει ενσωματώσει έναν νέο χαρακτήρα, που μοιάζει με βάτραχο, στην καρτέλα του καιρού.

 

Link.png Site: GSMArena