Το Pixel C, το νέο Android tablet της Google δημιουργήθηκε από την ομάδα του Chromebook Pixel και έτσι, παρατηρούνται αρκετές ομοιότητες στον σχεδιασμό και στην αισθητική.

Η Google βεβαίως, όπως έκανε και με το Chromebook Pixel έδειξε ιδιαίτερη προσοχή στο hardware και στον εξοπλισμό, και έτσι, το Pixel C διαθέτει οθόνη 10,2 ιντσών ανάλυσης 2560 x 1800 pixels (καλύπτει το χρωματικό πρότυπο sRGB) και στο εσωτερικό του διαθέτει το system-on-chip της Nvidia, Tegra X1 που ενσωματώνει quad-core CPU και Maxwell GPU σε συνδυασμό με 3GB RAM.

 

Επίσης διαθέτει USB Type-C. Το Pixel C δημιουργήθηκε με γνώμονα το "advanced productivity on-the-go" και για αυτό μπορεί να συνδυαστεί και με ένα νέο ρυθμιζόμενο πληκτρολόγιο/ βάση που όμως οι χρήστες θα πρέπει να προμηθευτούν ξεχωριστά.

 

Αν και η Google δεν ανακοίνωσε ακόμα την ημερομηνία διάθεσης, υποσχέθηκε ότι η πώληση του θα ξεκινήσει πάνω στην ώρα για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Το Google Pixel C με 32GB αποθηκευτικού χώρου κοστίζει $499 ενώ το μοντέλο των 64GB κοστίζει $599. Το πληκτρολόγιο, που όπως αναφέραμε πωλείται ξεχωριστά, κοστίζει $149.

 

gallery_286955_2500_27337.jpg

 

https://www.youtube.com/watch?v=r_qrJfbfhgc

 

Link.png Site: Engadget
Link.png Site: GSMArena