Τον περασμένο Σεπτέμβριο η Google προχώρησε στην αγορά της εταιρείας Bump, των ανθρώπων δηλαδή πίσω από τις εφαρμογές Bump και Flock, με αποτέλεσμα το οριστικό κλείσιμο των δύο προαναφερθέντων app.

Η Google ανακοίνωσε πως το τέλος του Ιανουαρίου σηματοδοτεί και τη διακοπή λειτουργίας των Bump και Flock, με τις εφαρμογές να αποσύρονται από τα App Store και Play Store, ενώ όσοι τις έχουν ήδη εγκατεστημένες δε θα μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν. Επιπλέον όλα τα δεδομένα των χρηστών θα χαθούν. Πάντως μέχρι και τις 31 του τρέχοντος μήνα, όσοι είστε χρήστες των υπηρεσιών μπορείτε να κάνετε ένα πλήρες αντίγραφο ασφαλείας και να το κατεβάσετε στη συσκευή σας, ώστε να μη χάσετε καμια πληροφορία.

 

Στο δικό τους blog οι δημιουργοί της εφαρμογής γνωστοποιούν πως πλέον θέλουν να αφοσιωθούν στα νέα projects που υπάρχουν στα σκαριά, σε συνεργασία πάντα με τη Google, σημειώνοντας δε το πόσο σημαντική και επαναστατική ήταν για τα δεδομένα η εφαρμογή Bump.

 

Link.png Site: http://arstechnica.com/gadgets/2014/01/googles-bump-to-shut-down-this-month-team-will-focus-on-google-products/[/url]']Arstechnica