Εκτός από τον φορητό υπολογιστή 2-in-1 Pixelbook, τις δύο νέες συσκευές Google Home και τα δύο smartphones της σειράς Pixel 2, η Google ανακοίνωσε δύο, τρεις ακόμη συσκευές που επεκτείνουν ακόμα περισσότερο το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο.

Ανάμεσα στις νέες συσκευές που ανακοίνωσε ήταν και τα Google Pixel Buds, ένα ζευγάρι ασύρματων ακουστικών που συνδέονται μεταξύ τους με ένα καλώδιο με υφασμάτινο μανίκι (περίβλημα) ώστε να μην χάνονται και σχεδιάστηκαν για να λειτουργούν σε συνδυασμό με τα νέα Pixel 2 και Pixel 2 XL.

 

Στο δεξί ακουστικό, τα Pixel Buds διαθέτουν μία επιφάνεια αφής –touchpad- με τη βοήθεια του οποίου ο χρήστης μπορεί να μεταβαίνει από το ένα τραγούδι στο άλλο, να αυξομειώνει την ένταση του ήχου ή να ενεργοποιεί τον Google Assistant. Με τη Τεχνητή Νοημοσύνη της Google στα αυτιά σας, θα είστε σε θέση να λαμβάνετε οδηγίες πλοήγησης για κάποια τοποθεσία, να πραγματοποιήσετε κάποια τηλεφωνική κλήση ή να ακούσετε βεβαίως μουσική.

 

Το πιο εντυπωσιακό ωστόσο χαρακτηριστικό είναι η υποστήριξη μετάφρασης σε πραγματικό χρόνο -μέσω του Google Translate- με τη βοήθεια των Pixel 2 και Pixel 2 XL. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μιλήσετε στα Pixel Buds και το Pixel 2 ή Pixel 2 XL θα “παίξει” τις λέξεις σας μεταφρασμένες μέσω των ηχείων του σε κάποια από τις 40 υποστηριζόμενες γλώσσες ενώ στη συνέχεια θα ακούσετε το μεταφρασμένο κείμενο στα ακουστικά σας. Αυτή είναι ουσιαστικά και η βασική λειτουργία που υποστηρίζεται σε συνδυασμό με τη νέα σειρά Pixel 2.

 

Τα ασύρματα ακουστικά της Google έρχονται με μία μικρή σε διαστάσεις θήκη ασύρματης φόρτισης, και η αυτονομία τους αγγίζει τις 24 ώρες. Τα Google Pixel Buds είναι διαθέσιμα ήδη για προπαραγγελία σε Just Black, Clearly White και Kinda Blue ενώ η πώληση τους θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο με τιμή $159.

 

gallery_286955_4264_39618.jpg

 

Link.png Site: GSMArena