Όσοι χρησιμοποιούν την υπηρεσία ημερολογίου Google Calendar, θα πρέπει να είναι έτοιμοι για μια σημαντική αλλαγή η οποία θα λάβει χώρα στις 27 Ιουνίου.

Από εκείνη την ημέρα και έπειτα, η Google δε θα αποστέλλει γραπτά μηνύματα (SMS) στα κινητά τηλέφωνα των χρηστών που χρησιμοποιούν την υπηρεσία, και τα οποία όπως ισχύει μέχρι σήμερα, ενημερώνουν για την έλευση ενός νέου γεγονότος που έχει εισάγει ο χρήστης στο ημερολόγιο του.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Google, ο λόγος κατάργησης των SMS δεν είναι άλλος από τις πολύ καλύτερες δυνατότητες ειδοποιήσεων που προσφέρουν εδώ και καιρό τα smartphones, ακόμα και αν το κινητό τηλέφωνο δεν είναι συνδεδεμένο στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Η συνθήκη αυτή δεν ίσχυε όταν η Google εγκαινίαζε τη δυνατότητα δωρεάν παραλαβής SMS για κάθε ημερολογιακό γεγονός, κάτι που μπορεί να θεωρηθεί ως εξέλιξη των καιρών μας.

 

g-a.png

 

Αν έχετε ήδη smartphone, η εταιρεία αναφέρει ακριβώς τα βήματα που χρειάζεται να κάνετε προκειμένου να βεβαιωθείτε ότι θα λαμβάνετε κανονικά της ειδοποιήσεις που προέρχονται από το Google Calendar, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο.

 

Link.png Site: Google