Εμμέσως επιβεβαιώνει η Google με ένα νέο teaser στο Google Store, ότι νέα Pixel μοντέλα θα παρουσιαστούν πολύ σύντομα και συγκεκριμένα στις 7 Μαΐου κατά την παρουσίαση που έχει προγραμματίσει στα πλαίσια του συνεδρίου προγραμματιστών Google I/O 2019.

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό, ότι η εταιρεία έχει στα πλάνα της την κυκλοφορία των Pixel 3a και Pixel 3a XL τα οποία θα αποτελούν μια οικονομική πρόταση των μεγαλύτερη μοντέλων τους, με πολλά όμως κοινά χαρακτηριστικά. Το Pixel 3a φέρεται να διαθέτει τις ίδιες επιδόσεις σε ότι αφορά την κάμερα, ένα από τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά των Pixel μοντέλων. Προκειμένου όμως να είναι πιο οικονομικές οι νέες προτάσεις της Google, συμβιβασμοί ακούγεται ότι έχουν γίνει στην ποιότητα κατασκευής αλλά και στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά μεταξύ των οποίων ο επεξεργαστής και η ανάλυση της οθόνης. 

Το teaser της Google αναφέρει το σλόγκαν «η βοήθεια έρχεται», το οποίο έχει άμεση σχέση με την ταινία Avenger: Endgame. Η Google ανακοίνωσε χθες τη συνεργασία της με τη Marvel προκειμένου να φέρει χαρακτήρες επαυξημένης πραγματικότητας (με την ονομασία Playmoji) από την ταινία αποκλειστικά στα Pixel μοντέλα. 

Verge