Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και η Google θέλει να σας διευκολύνει λίγο με την εύρεση της κατάλληλης πτήσης, του ιδανικού ξενοδοχείου και του τέλειου πακέτου διακοπών.

Η αναζήτηση στο κινητό ενημερώθηκε πρόσφατα, και πλέον περιλαμβάνει νέες δυνατότητες για την κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων και την εύρεση ξενοδοχείων. Ειδικότερα για τις πτήσεις, η Google δείχνει ήδη αν το κόστος εισιτηρίου για μία πτήση που θέλατε να κλείσετε είναι υψηλή, χαμηλή ή εφάμιλλη συγκριτικά με το παρελθόν. Τώρα, η εταιρεία προχωρά ένα βήμα παραπέρα δίνοντας εγγύηση για αυτές τις εκτιμήσεις.

Τώρα, κάθε φορά που η Google πιστεύει ότι η τιμή μιας πτήσης είναι η χαμηλότερη δυνατή, θα τοποθετεί μία σήμανση «Εγγύηση τιμής» δίπλα στην τιμή, υποδηλώνοντας ότι δεν πιστεύει ότι η τιμή θα πέσει περαιτέρω. Αν αποφασίσετε να κλείσετε μια πτήση με εγγύηση τιμής μέσω της Google και η τιμή όντως μειωθεί, η εταιρεία θα σας επιστρέψει τη διαφορά στην τιμή μέσω του Google Pay.

Όσον αφορά στο ζήτημα του κλεισίματος του κατάλληλου ξενοδοχείου, η Google διευκολύνει επίσης τις επιλογές σας. Τώρα, όταν αναζητάτε ένα ξενοδοχείο στο κινητό, θα μπορείτε να βλέπετε εικόνες του ξενοδοχείου σε πλήρη οθόνη, παρόμοια με τον τρόπο που μπορείτε να δείτε μια ιστορία στο Instagram. Από τη σελίδα φωτογραφιών, μπορείτε επίσης να πατήσετε και να δείτε γρήγορα τις κριτικές για να διαπιστώσετε αν ένα κατάλυμα είναι τόσο καλό όσο φαίνεται και να μάθετε περισσότερα για την περιοχή που βρίσκεται το ξενοδοχείο. Όταν θα είστε έτοιμοι επίσης να κάνετε την κράτηση, θα υπάρχει επίσης ένας σύνδεσμος που θα οδηγεί απευθείας στον ιστότοπο του ξενοδοχείου.

screen-shot-2023-04-03-at-1-43-24-pm.jpg

Μόλις κλείσετε τη πτήση και το ξενοδοχείο, ήρθε η ώρα να αποφασίσετε τι θα κάνετε σε αυτές τις μαγικές διακοπές, και η Google προσφέρει αρκετές πληροφορίες για να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε ένα ασφαλές ταξίδι. Πλέον, όταν κοιτάζετε ένα αξιοθέατο μέσω των Χαρτών ή της Αναζήτησης, η Google θα σας δείξει τις τιμές στην καταχώριση και θα σας παρέχει έναν τρόπο για να αγοράσετε κάποιο εισιτήριο από εκεί. Επίσης, παρέχει συνδέσμους για διάφορες δημοφιλείς δραστηριότητες στην ίδια σελίδα, ώστε να μπορείτε να ανακαλύψετε ευκαιρίες για διασκέδαση ή ψυχαγωγία που διαφορετικά μπορεί να χάνατε. Συνολικά, η Google πλέον καθιστά απλούστερη τη διαδικασία να κλείσετε τις επόμενες διακοπές σας. Τώρα το ζήτημα είναι να βρείτε που ακριβώς θέλετε να πάτε και πότε… 

  • Like 1