Οι πληροφορίες σχετικά με το επερχόμενο Nexus 5 πέφτουν βροχή, με τις διαρροές να μην έχουν αφήσει και πολλές εκπλήξεις για το event της Google. Αυτή τη φορά οι τιμές και το μέγεθος της μπαταρίας βγαίνουν στο φως.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Phone Arena, το Nexus 5 θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις, χωρητικότητας 16GB και 32GB, με την κάθε πρόταση να έρχεται με 2300mAh και 3000mAh μπαταρία αντίστοιχα. Η τιμή διάθεσης του οικονομικού μοντέλου θα ανέρχεται στα 299$ χωρίς συμβόλαιο, ενώ η τιμολόγηση του 32GB μοντέλου βρίσκεται στα 399$, σύμφωνα πάντα με την πηγή.

 

Κάτι τέτοιο θυμίζει αρκετά την στρατηγική που είχε η Motorola στο παρελθόν, ενώ φαίνεται να μην έχουν μείνει πολλά ακόμα να παρουσιαστούν από μεριάς Google, καθώς ήδη διέρρευσαν και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, με το επίκεντρο πια να είναι η νέα έκδοση του λειτουργικού Android, 4.4 KitKat.

 

Link.png Site: http://gigaom.com/2013/10/08/report-nexus-5-to-start-at-299-battery-size-will-increase-with-storage/[/url]']Gigaom