Κάποιος που σχετίζεται σε κάποιο βαθμό με τη Google προχώρησε στην ανάρτηση φωτογραφιών ενός από τα πρωτότυπα του Pixel 8 Pro στο Reddit σύμφωνα με την ιστοσελίδα DroidLife.

Όπως είναι φανερό από τις φωτογραφίες, το πίσω μέρος της συσκευής ακολουθεί τη χαρακτηριστική «σχεδιαστική γλώσσα» της Google με την οριζόντια μεταλλική λωρίδα που «τρ αέχει» σε όλο το πλάτος της πίσω όψης να φιλοξενεί το σύστημα των καμερών και τον φημολογούμενο αισθητήρα θερμοκρασίας σώματος μαζί με ένα αυτοκόλλητο με την ένδειξη «μόνο για δοκιμή/αξιολόγηση». Σε ένα άλλο διαβάζουμε «Zuma - B1», πιθανώς το κωδικό όνομα για το Tensor G3 SοC της Google. Από την οθόνη εντωμεταξύ και το Fastboot Mode επίσης διακρίνουμε ότι διαθέτει 12GB μνήμης LPDDR5 DRAM κατασκευασμένη από τη Samsung, 128GB αποθηκευτικού χώρου κατασκευασμένου από την SKHynix ενώ διακρίνουμε και την ονομασία «husky» που παλαιότερα είχε ακουστεί ότι ήταν το κωδικό όνομα του Pixel 8 Pro.

Two pictures of a Google Pixel 8 Pro smartphone being tested in leaked photographs. 

Το επερχόμενο Pixel 8 Pro αναμένεται να διαθέτει ένα εξαιρετικά ικανό σύστημα φωτογράφησης και καταγραφής βίντεο με την κύρια κάμερα να βασίζεται σε έναν αισθητήρα της Samsung ανάλυσης 50 MP που συλλαμβάνει 50% περισσότερο φως σε σχέση με άλλες λύσεις και την υπερευρυγώνια να βασίζεται σε έναν αισθητήρα 64 MP της Sony. Από όσο μπορούμε να δούμε επίσης, η φημολογία ότι σε αντίθεση με τα Pixel 6 Pro και Pixel 7 Pro θα διαθέτει επίπεδη οθόνη (η οποία δεν καμπυλώνει στις άκρες της) είναι ακριβής. Σύμφωνα με φήμες, η οθόνη είναι τύπου OLED με διαγώνιο 6,7” και υποστηρίζει ανάλυση 2.992 x 1.344 pixels (490ppi), φωτεινότητα έως 1.600 nits (peak) και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Η μπαταρία επίσης λέγεται ότι διαθέτει χωρητικότητα 5.000 mAh (σχεδόν όμοιας χωρητικότητας με του Pixel 7 Pro) και θα υποστηρίζει ταχεία φόρτιση 27 W.

Σε μία σειρά από αναρτήσεις στο Reddit, o χρήστης «annoyingtoread» είπε ότι «έλαβε τη συσκευή από την ομάδα της Google για να τη δοκιμάσει». Τότε, κάποιοι του απάντησαν ότι θα έπρεπε να είχε δημιουργήσει έναν δεύτερο, προσωρινό λογαριασμό για να αναρτήσει τις φωτογραφίες και όχι τον κανονικό που έχει αναρτήσει φωτογραφίες που δείχνουν το πρόσωπο του. Στη συνέχεια, ο χρήστης που ανάρτησε τις φωτογραφίες στο Reddit διέγραψε τον λογαριασμό του. 

  • Like 1
  • Thanks 2