Το νέο σύστημα απαντήσεων στο YouTube είναι ίσως η πιο αμφιλεγόμενη κίνηση που έχει κάνει η Google μέχρι σήμερα, με την εταιρεία να υποστηρίζει θερμά τη συγκεκριμένη κίνηση και από την άλλη να υπάρχουν αρκετές αντιδράσεις.

Ο Bradley Horowitz, VP of Product Management του Google+, παραδέχτηκε πρόσφατα πως υπήρξαν αρκετά προβλήματα με την παρουσίαση του νέου συστήματος, όχι όμως από άποψη των παραπόνων του κοινού αλλά της ίδιας της βάσης χρηστών του YouTube. Χωρίς να μπαίνει σε λεπτομέρειες, στο συνέδριο LeWeb που διεξήχθη στο Παρίσι, ο Horowitz γνωστοποίησε πως χρειάστηκαν αρκετές μέρες έως ότου ενσωματωθεί πλήρως το νέο σύστημα και πως ακόμα υπάρχει αρκετή δουλειά που πρέπει να γίνει, με τις αλλαγές να είναι συνεχόμενες από δω και πέρα.

 

Το YouTube πλέον απαιτεί ενεργό λογαριασμό στο Google+ για να μπορέσουν οι χρήστες να συνδέονται στην υπηρεσία και να σχολιάζουν τα βίντεο που επιθυμούν, με τη Google να υποστηρίζει πως έτσι θα λυθεί ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που είχε μέχρι σήμερα: το trolling. Κατά πόσο ήταν σωστή αυτή η κίνηση ή όχι, μόνο ο χρόνος θα δείξει.

 

Link.png Site: http://www.phonearena.com/news/Google-exec-there-were-some-real-problems-with-Google-YouTube-commenting-system-launch_id50245[/url]']PhoneArena