Όπως σίγουρα θα παρατηρήσατε, τις τελευταίες μέρες η desktop έκδοση της δημοφιλέστατης υπηρεσίας video sharing, YouTube, έχει υποστεί ένα μικρό ανασχεδιασμό κυρίως στο layout και τον τρόπο που εμφανίζονται οι playlists, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να βρουν ευκολότερα αυτό που ψάχνουν.

Το νέο layout, είναι στοιχισμένο περισσότερο στο κέντρο και όχι προς τα αριστερά όπως στην προηγούμενη μορφή της ιστοσελίδας, ενώ αν ανοίξετε το YouTube έχοντας προηγουμένως εισέλθει στο Google account σας, θα μεταφερθείτε αυτόματα στη σελίδα "What to Watch", όπου εμφανίζονται όπου θα σας προβληθούν δημοφιλή βίντεο αλλά και οι πιο πρόσφατες καταχωρήσεις από τα κανάλια στα οποία έχετε εγγραφεί.

Δεν θα πρέπει ακόμη να παραλείψουμε να αναφέρουμε πως με το νέο αυτό σχεδιασμό, για να ανοίξετε τις playlists σας ή να δείτε το μενού με το περιεχόμενο που έχετε κάνει subscribe αρκεί να πατήσετε το πλήκτρο "guide" που βρίσκεται στην πάνω αριστερά γωνία της σελίδας.

 

Η Susan Wojcicki, στέλεχος της Google και μια εκ των υπευθύνων για το YouTube, ανέφερε πως έχουν δρομολογηθεί περαιτέρω αλλαγές ενώ σύντομα θα προστεθούν και ορισμένα νέα χαρακτηριστικά στην υπηρεσία.

 

Link.png Site: http://www.nextpowerup.com/news/7669/google-rolls-out-new-youtube-design-for-desktop.html[/url]']NextPowerUp