Όπως το περιμέναμε, η Google κυκλοφορεί από σήμερα τη δική της εφαρμογή YouTube αρχικά για το iPhone. Η κίνηση αυτή έρχεται ως αποτέλεσμα της λήξης συνεργασίας της με την Apple σχετικά με την προεγκατεστημένη παρουσία εφαρμογής YouTube στο iOS κάτι που σημαίνει ότι το iOS 6.0 που αναμένεται να κυκλοφορήσει αύριο, δεν θα διαθέτει εξαρχής παρόμοια εφαρμογή.

Η επίσημη εφαρμογή YouTube είναι διαθέσιμη από σήμερα στο App Store μόνο για το iPhone αλλά όπως αναφέρει και η Google είναι θέμα χρόνου η υποστήριξη και του iPad.

 

Από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν είναι το πιο εύκολο sharing στο Twitter, Google+ και Facebook καθώς και η δυνατότητα να αφήνετε σχόλια για βίντεο καθώς αυτά παίζουν. Υποστήριζει παράλληλα την τεχνολογία AirPlay για μετάδοση του βίντεο στην τηλεόραση σας μέσω του Apple TV. Η Google ακόμα αναφέρει ότι η αναζήτηση βίντεο είναι πολύ πιο γρήγορη όπως και η παρακολούθηση των καναλιών που είστε συνδρομητής.

 

ccs-39041-0-39799400-1347351277_thumb.jpg

 

Μια σημαντική διαφορά από την προηγούμενη εφαρμογή του iOS είναι η εμφάνιση διαφημίσεων κάτι που θα κάνει σίγουρα την Google χαρούμενη ειδικά μετά την ανακοίνωση της εταιρείας ότι 1 δισεκατομμύριο αναπαραγωγές βίντεο στο YouTube γίνονται καθημερινά από κινητές συσκευές.

 

Link.png Site: Insomnia.gr @ YouΤube

File.png Download: Google YouTube για iPhone