H ViewSonic ανακοίνωσε δύο νέες οθόνες που απευθύνονται σε χρήστες που εργάζονται πολλές ώρες και σκέφτονται πολύ την υγεία τους.

Έτσι, δημιούργησε τα μοντέλα VX2573-shw και VX2573-sg που έχουν χαμηλή εκπομπή EMI (έως και κατά 30% σε σχέση με ανταγωνιστικά προϊόντα και έως και 50% σε σχέση με φθηνότερες οθόνες), είναι flicker-free (για ξεκούραστη εργασία) και επιπλέον διαθέτουν Blue Light Filter. Όσον αφορά στο τελευταίο, μπορεί να ρυθμιστεί για διάφορα σενάρια χρήσης, χαμηλώνοντας την εκπομπή του μπλε φωτισμού έως και κατά 87%, προστατεύοντας τους χρήστες από τις παρενέργειες του (πονοκέφαλος, κούραση στα μάτια κ.ά).

 

Και τα δύο μοντέλα είναι borderless, με glossy φινίρισμα και χρυσαφί ή ασημένιο χρώμα στο κάτω τμήμα τους και εξοπλίζονται VGA, DVI, HDMI και MHL ενώ το πάνελ, τεχνολογίας SuperClear IPS προσφέρει γωνίες θέασης 178°/ 178 και υποστηρίζει ανάλυση 1920 x 1080 pixels.

 

Η εταιρεία, μέσω του OSD menu, προσφέρει το χαρακτηριστικό ViewMode, για διάφορα σενάρια χρήσης όπως Game, Movie, Web, Text και Mono που βελτιστοποιούν την απόδοση της οθόνης ανάλογα την περίπτωση.

 

Link.png Site: TechPowerUp