Η λίστα των κατασκευαστών που προσφέρουν συσκευές με Windows Phones χαρακτηρίζεται αρκετά μικρή σε σχέση με αυτήν των OEM που διαθέτουν στην αγορά Android συσκευές.

Ενώ οι Nokia, HTC, Samsung και Huawei συνεχίζουν να συνοδεύουν τις συσκευές τους με το λειτουργικό της Microsoft, άλλοι κατασκευαστές, όπως η Dell και η LG, που αρχικώς διέθεταν WP7 handsets, τώρα εστιάζουν το ενδιαφέρον τους σε άλλες πλατφόρμες. Μια τέτοια εταιρεία ήταν και η Acer, η οποία προσέφερε Windows Phones συσκευές παλαιότερα, όπως το Allegro που ήταν γνωστό και ως W4 ή M310 με την Mango update το 2011.

Έκτοτε, η εταιρεία εστίασε στην πλατφόρμα του Android, αλλά σύμφωνα με την ιστοσελίδα Tweakers.net, η Acer εξετάζει την πιθανότητα δυναμικής επιστροφής στο λογισμικό της Microsoft.

 

Οι πληροφορίες τους προέρχονται από την παρουσία τους σε ένα event, κατά το οποίο η εταιρεία παρουσίασε ένα slide που βλέπουμε στην αρχή του άρθρου. Αν και η ίδια επιμένει ότι ο κύριος στόχος είναι το Android, χαρακτηρίζει την επιστροφή στην πλατφόρμα του Windows Phone, σαν μια κίνηση στρατηγικής σημασίας.

 

Το αν η εταιρία ετοιμάζει νέα WP συσκευή ή μια οικογένεια βασισμένη στη συγκεκριμένη πλατφόρμα, μένει να φανεί, με τις πρώτες συσκευές να αναμένονται το πρώτο μισό του 2014.

 

Link.png Site: http://www.neowin.net/news/acer-launching-new-windows-phone-aims-to-provide-unique-experience[/url]']neowin.net