O Frank Azor, συνιδρυτής και υπεύθυνος για πολλά εμβληματικά προϊόντα της εταιρείας Alienware που την καθιέρωσαν ως ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο των υπολογιστών για gamers, τόσο πριν όσο και μετά την εξαγορά της από την Dell, ξεκίνησε ήδη να εργάζεται στην AMD.

Μετά από 21 χρόνια στην Alienware, ο Frank Azor ανέλαβε την θέση του Chief Architect of Gaming Solutions της γνωστής σχεδιάστριας ημιαγωγών.

Η CEO της AMD, Dr Lisa Su καλωσόρισε τον Frank Azor στην εταιρεία και μέσω ενός tweet δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που καλωσορίζω τον @AzorFrank στην πρώτη του μέρα στην AMD. Ο Frank είναι κινητήριος δύναμη στην βιομηχανία και είμαστε ενθουσιασμένοι που είναι ο νέος μας Chief Architect of Gaming Solutions».

O Frank Azor αναμένεται να βοηθήσει την AMD σε διάφορους τομείς στο gaming και ενδέχεται να συμμετέχει στην ανάπτυξη προϊόντων που συνδυάζουν την πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας στους επεξεργαστές γενικής χρήσης και στους επεξεργαστές γραφικών με τρόπους που ακόμα δεν έχουν εφευρεθεί.

TechPowerUp