Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα κυκλοφοριών της Asus το οποίο φέρνει στο φως η ιστοσελίδα zdnet.com, έχουμε μια πρώτη καλή ιδέα για τις τιμές των Windows 8 tablet της εταιρείας χωρίς όμως να έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα.

Η Asus ετοιμάζει τρία tablets, τα δύο από τα οποία θα τρέχουν τα νέα Windows 8 και ένα ακόμη το οποίο θα τρέχει την έκδοση Windows RT και περιλαμβάνει δωρεάν το Office 2013. Το Asus Vivo Tab RT είναι φυσικά αυτό το tablet το οποίο διαθέτει το γνωστό soc το Nvidia Tegra 3 με τετραπύρηνο επεξεργαστή. Παράλληλα διαθέτει οθόνη 10.1 ιντσών Super IPS+ Panel με τη τιμή του να έχει οριστεί στα $599 ενώ το ειδικό dock το οποίο το μετατρέπει σε Laptop θα κοστίζει $199.

 

Το Asus Vivo Tab στηρίζεται στη νέα γενιά των Intel Atom επεξεργαστών και τρέχει την πλήρη έκδοση των Windows 8. Διαθέτει οθόνη 11.6' ιντσών Super IPS+ Panel ενώ με τιμή $799 τοποθετείται στα πολύ ακριβά Windows 8 tablets τα οποία έχουμε δει μέχρι σήμερα. Και το Vivo Tab θα διαθέτει το ειδικό dock πληκτρολόγιο με δική του μπαταρία για να μετατρέπεται σε laptop.

 

Τέλος το Asus Taichi είναι καταρχήν ένα ultrabook με ασυνήθιστη διπλή οθόνη αφής 11.6' ιντσών της οποίας το εξωτερικό μέρος ενεργοποιείται μόλις "κάτσει" πάνω από το πληκτρολόγιο. Διαθέτει ανάλυση και στις 2 πλευρές 1920x1080 και είναι τεχνολογίας IPS. Η τιμή του Asus Taichi σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα αν τελικά ισχύσει πιθανόν να αποτελέσει σημαντικά αρνητικό παράγοντα αφού στα $1299 είναι ένα από τα πιο ακριβά υβριδικά συστήματα που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

 

asus-taichi-ultrabook-650x325.jpg

 

Link.png Site: zdnet.com