Πριν από μερικά χρόνια, με αφορμή την κυκλοφορία του Tranformer Prime από την ASUS, η Hasbro μήνυσε την Ταϊβανέζικη εταιρεία για παράνομη χρήση δύο κατοχυρωμένων trademarks, των λέξεων "Transformer" και "Prime" (από το Optimus Prime).

Η Hasbro ζήτησε χρηματική αποζημίωση ενώ κατέθεσε και αίτηση προσωρινών ασφαλιστικών μέτρων για την παύση των πωλήσεων του Eee Pad Transformer Prime μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

 

Τελικά, το δικαστήριο δικαίωσε την ASUS. To συγκεκριμένο R.O.G. PC που μοιάζει να βγήκε από τις ταινίες Transformers, αποτελεί προϊόν συνεργασίας των εταιρειών ASUS και In Win και βασίζεται στο H-Tower concept. Το παρουσίασαν στην έκθεση Computex 2015.

 

Πρόκειται για μία κατασκευή που μπορεί να έχει στόχο τον εντυπωσιασμό, αλλά προσφέρει και... ευκολίες. Με το πάτημα ενός πλήκτρου, τα side panels ανοίγουν και μετακινούνται σε μικρή απόσταση, και στην συνέχεια το motherboad tray ανασηκώνεται και στέκεται υπό γωνία ώστε κάποιος να μπορεί να εργαστεί με ευκολία πάνω σε αυτό. Η διαδικασία κρατάει περίπου 10 δευτερόλεπτα.

 

gallery_286955_2065_72257.jpg

 

Από όσο μπορούμε να καταλάβουμε, στο εσωτερικό του H-Tower υπάρχει επεξεργαστής Intel Core (LGA2011-3) και motherboard -λογικά της σειράς R.O.G.- που ολοκληρώνεται γύρω από το Intel X99 Express chipset και είναι "φορτωμένο" με αρθρώματα DDR4 SDRAM. Επίσης, βλέπουμε δύο υδρόψυκτες ROG Poseidon GTX 980 Ti σε διάταξη SLI.

 

 

Μπορείτε να δείτε το H-Tower και στο παρακάτω video

 

 

Link.png Site: Engadget