Από τη μακρινή Ταϊπέι μας έρχεται η είδηση για την παρουσίαση της νέας γενιάς του Padfone Infinity από την Asus.

Η ανανεωμένη έκδοση του Padfone Infinity ενσωματώνει ως smartphone το Snapdragon 800 της Qualcomm με τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 2.2 GHz με 2 GB μνήμη και χωρητικότητα 16 ή 32 GB. Μπορείτε να την επεκτείνεται μέσω της microSD θύρας ενώ το μέγεθος της Super IPS οθόνης παραμένει στις 5 ίντσες με ανάλυση Full HD. Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά ξεχωρίζει η μπαταρία των 2.400 mAh, η μπροστινή κάμερα των 2mp και η δυνατότητα σύνδεσης με LTE δίκτυα.

 

Στην πρώτη μας επαφή με το πρώτο μοντέλο, εντύπωση μας είχε κάνει η υψηλή ποιότητα κατασκευής του Infinity, η οποία γίνεται ακόμα καλύτερη στη νέα έκδοση χωρίς να απέχει σχεδιαστικά με το πρώτο μοντέλο.

 

infinity.jpg

 

Το Padfone Infinity δεύτερης γενιάς στηρίζεται στο Android 4.2.2 με αρκετές προσθήκες εφαρμογών της Asus. Στην παρουσίαση της συσκευής, η Asus έδωσε έμφαση στην κάμερα που παραμένει στα 13mp με διάφραγμα f/2.0 όμως με ένα νέο χαρακτηριστικό, το PixelMaster το οποίο συνδυάζει πολλαπλά pixels ώστε να δημιουργήσει μια μικρότερη αλλά καθαρότερη εικόνα με ανάλυση 3mp.

 

 

Το Padfone Infinity ως smartphone θα κοστίζει περίπου $650 ενώ το αξεσουάρ που το μετατρέπει σε tablet 10' ιντσών θα κοστίζει $240.