Το πρώτο smartphone της Blackberry που έχει κατασκευαστεί στα εργοστάσια της Foxconn, έκανε σήμερα την εμφάνισή του στο διαδίκτυο μέσα από μια εικόνα που διέρρευσε σε συνδυασμό με ορισμένα από τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Πρόκειται για το BlackBerry Jakarta, με το οποίο η εταιρεία στοχεύει κυρίως στις αναπτυσσόμενες αγορές, και το οποίο σε αντίθεση με την έως τώρα πάγια τακτική της εταιρείας δεν θα έρθει εφοδιασμένο με QWERTY πληκτρολόγιο.

Αντίθετα θα είναι εξοπλισμένο με οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 960 x 540 καθώς και έναν διπύρηνο επεξεργαστή (άγνωστο προς το παρόν ποιον ακριβώς) χρονισμένο στα 1.2GHz, ο οποίος θα συνδυάζεται με 1.5 GB RAM.

 

Η κύρια φωτογραφική του μηχανή θα διαθέτει LED flash και θα έχει ανάλυση 5ΜΡ ενώ η μπροστινή θα έχει ανάλυση 1.1ΜΡ. Ακόμη, θα διαθέτει 8Gb ενσωματωμένου αποθηκευτικού χώρου και μπαταρία χωρητικότητας 2,650 mAh, ενώ η τιμή του αναμένεται να διαμορφωθεί στα περίπου 150 δολάρια.

 

Τέλος η επίσημη ανακοίνωσή του είναι πολύ πιθανόν να πραγματοποιηθεί μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα στα πλαίσια του Mobile World Congress.

 

 

Link.png Site: http://vr-zone.com/articles/press-render-sub-200-blackberry-z3-jakarta-leaks/72139.html[/url]']VR-Zone