Πριν ένα χρόνο περίπου, η Creative Director της BlackBerry Alicia Keys, είχε αναρτήσει μια ενημέρωση στο Twitter από το προσωπικό της κινητό τηλέφωνο, το οποίο όμως δεν ήταν BlackBerry αλλά iPhone.

Αργότερα βέβαια, δικαιολογήθηκε πως παραβίασαν το λογαριασμό της κάτι που δεν έγινε όμως πιστευτό. Τι γίνεται όμως αν η ίδια η BlackBerry χρησιμοποιεί άλλα ανταγωνιστικά smartphone για να προωθήσει τις συσκευές της;

 

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα TheVerge, η εταιρεία ανάρτησε στο Twitter ένα κείμενο, το οποίο όμως αργότερα διαγράφηκε, από συσκευή iPhone. Η συγκεκριμένη λεπτομέρεια δεν είναι εμφανής στον καθένα αλλά μόνο από clients όπως Tweetbot, Tweetdeck, ενώ είναι γνωστό ότι το Twitter διαθέτει επίσημη εφαρμογή για την πλατφόρμα του BlackBerry 10.

 

Το γεγονός αυτό δεν άφησε ασχολίαστο η Microsoft μέσω του λογαριασμού @LumiaUS στο Twitter ο οποίος με σχετικό tweet "καθησυχάζει" τους χρήστες ότι οι υπεύθυνοι του λογαριασμού χρησιμοποιούν μόνο Lumia συσκευές, παρέχοντας μάλιστα και φωτογραφική απόδειξη.

 

 

Link.png Site: TheVerge