Αυτό που καθιστά την νέα PowerShot SX620 HS ελκυστική, είναι ότι πέρα από τον μεγάλο αισθητήρα και το οπτικό ζουμ 25x προσφέρει αρκετές δυνατότητες συνδεσιμότητας/ δικτύωσης για wireless sharing (π.χ με το PC σας).

Η PowerShot SX620 HS εξοπλίζεται με αισθητήρα CMOS 20,2 Megapixels καθώς και με τον επεξεργαστή εικόνας DIGIC 4+, για να προσφέρει υψηλής ποιότητας φωτογραφίες ακόμα και σε συνθήκες με χαμηλά επίπεδα φωτισμού.

 

Σε αυτό βοηθάει και το χαρακτηριστικό Intelligent Image Stabilizer που ενσωματώνει, ώστε οι φωτογραφίες να είναι shake-free σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Επίσης υποστηρίζει οπτικό ζουμ 25x (25-625mm equivalent).

 

Η νέα point-and-shoot camera της Canon επιτρέπει την λήψη video ανάλυσης 1080p ωστόσο χάρη στο hybrid auto-mode, μπορεί πριν από κάθε λήψη φωτογραφίας να τραβάει video για 4 δευτερόλεπτα, και στο τέλος να συνδυάσει τα clips για να δημιουργήσει ένα video recap της ημέρας.

 

Για όσους δεν θέλουν να ασχολούνται με ρυθμίσεις, η κάμερα διαθέτει το Smart Auto mode, το οποίο αναλαμβάνει να κάνει όλες τις ρυθμίσεις βασιζόμενο σε προκαθορισμένες καταστάσεις ενώ επιπλέον προσφέρει και Auto Zoom, για να κρατάει πάντα τα αντικείμενα που επιθυμεί ο χρήστης σωστά εστιασμένα. Η νέα PowerShot SX620 HS της Canon θα κυκλοφορήσει σε μαύρο, ασημένιο και κόκκινο χρώμα με τιμή $279,99.

 

Link.png Site: SlashGear